Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Yusuf Garip, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 2020 yılının ülkemizi ve tüm dünyayı kasıp kavuran acı bir yıl olduğunu belirten Garip, “Koronavirüs salgını dünyada yaşama dair her alanda dengeleri etkiledi. Salgın nedeniyle birçok hemşehrimizi kaybettiğimiz üzücü anlar yaşadık. Halen salgın tehdidi devam ediyor. Elazığ ve İzmir’de meydana gelen depremlerle birlikte acı gerçekle bir daha yüzleştik. Van’da gerçekleşen çığ faciasında 42 vatandaşımız hayatını kaybetti. Hatay’da meydana gelen orman yangınları sonrası her türlü sabotaja karşı tedbirli olmamız gerektiğini bir kez daha gördük. 2020 maalesef sıkıntılarla geçen acı bir yıl oldu” dedi.

“Önemli Günleri Yaşadık”

2020’de millet olarak önemli günlere de şahitlik ettiklerini belirten Yusuf Garip, “Yurtiçinde ve yurt dışında ülkemize göz diken karanlık güçlere, terör guruplarına karşı Muzaffer Ordumuz, Emniyet güçlerimiz, kahramanlarımız dün olduğu gibi bugün de amansız  mücadelesini sürdürmektedir. 2020 yılında Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin temeli Gazi Türkiye Büyük Millet Meclisimiz 100. yaşına girdi.  1 millet 2 devlet olduğumuz kardeş ülkemiz Azerbaycan’ın Karabağ zaferinin  coşkusunu yaşadık” dedi.

“Zorluklara millet olarak aşacağız”

Yeni yılda da zorluklulara karşı mücadele edileceğini söyleyen Garip, “Milletimizin kararlılığı ve binlerce yıllık tecrübesiyle her türlü zorluğu atlatacak güçteyiz. Türk Milleti daha karanlık günlerde bile yokluk içerisinde aydınlığa ulaşmıştır. Teslim olma, karamsarlık ve korku duyguları olmadan başaracağız. Güçlü Türkiye yolunda adım adım ilerleyeceğiz. Bu zor günlerde gecesini gündüzüne katarak görevini yerine getiren sağlık çalışanlarımıza da emekleri için teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin, milletimizin yeni yılını en içten duygularla kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye ifade etti.