Denizli’de yaşayan Emine G. E., kocasının telefonuna bir başka kadından gelen mesajları fark etti. Durumu eşine hiç belli etmeden olayı araştırmaya başlayan kadın, yine kocasının telefonunda günlük kiralık daire ilanlarını incelediğini gördü. Kocası G.E. tarafından ailesinin yanına gönderilmek istenmesi üzerine Emine G. E., ihaneti ortaya çıkarmak için arkadaşıyla plan yaptı. G.E., eşini otogara bırakıp otobüse bindirdi. Ancak Emine G. E., otobüs otogardan biraz uzaklaştıktan sonra inerek eşini takip etmeye başladı.

TAKİP SONUCU APART DAİRESİNDE YAKALADI

Emine G. E., kocasının evli C.D. ile buluştuğunu ve birlikte bir apart dairesine girdiklerini gözlemledi. Bir süre aşağıda bekledikten sonra daireye çıkan kadın, kapıyı çaldı. İlk çalmada kapı açılmayınca ikinci seferde açılan kapıda eşini ve C.D.’yi uygunsuz vaziyette gördü. Emine G. E., o anları cep telefonuyla kaydetti. Kaydedilen görüntülerde C.D.’nin kendisine saldırdığı, G.E.’nin ise saldırıyı güçlükle engellemeye çalıştığı görüldü. Olay sırasında büyük oğlunun da yanında olduğu ve “Anne bırakın, eve gidelim” diye ağladığı belirtildi.

Bağa giren tır şaha kalktı
Bağa giren tır şaha kalktı
İçeriği Görüntüle

“BENİM HAYATIM DAĞILDI”

Olayın ardından yaşananları anlatan Emine G.E., “Ben eşimin telefonuna gelen mesajlara bakmıştım. Daha sonra gelen mesajları gördüğümü hiç belli etmedim. Daha sonra sosyal medya sayfalarında günlük apart baktığını gördüm. Yine onu belli etmedim” dedi. Kadın sözlerine şöyle devam etti: “Eşim beni ailemin yanına göndermek istedi. Anneannem rahatsızdı. ‘Tamam’ dedim ama gitmedim. Bir gün önceden arkadaşımı ayarlamıştım. Eşim beni otogardan otobüse bindirdi. Otobüs birazcık otogardan çıktıktan sonra otobüsten indim. Otobüsten indikten sonra arkadaşıma çocukları verdim ama büyük oğlum benden hiç ayrılmadığı için onu yanımdan ayırmadım. Zaten eşimin sevgilisi onu arabasıyla aldı. Sonra aparta gittiler. Ben onları uygunsuz halde yakalamak için aşağıda bir süre bekledim. Yukarı çıkıp, kapıyı çaldım. İlk çaldığımda kapıyı açmadılar. İkinci çaldığımda kapıyı açtılar. Ve onlara öyle uygunsuz vaziyette videolarını çektim, saldırdılar.”

Emine G. E., “O kadın eşiyle şu anda barışmış durumda ve aynı evde yaşıyorlar. Benim hayatım dağıldı. Boşanma davası açacağım. Tazminat, nafaka tüm haklarımı alacağım” ifadelerini kullandı. Olayla ilgili adli süreçlerin devam ettiği öğrenildi.