İlk olarak Honaz Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam Zafer Öz ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, Kaymakam Zafer Öz’den ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Honaz’da yapımı devam eden Honaz Yatılı Kız Öğrenci Yurdu ile Honaz Belediyesi Yaş Meyve Sebze Alım Merkezi inşaatlarında incelemelerde bulundu. Daha sonra Honaz Belediyesi’ne geçen Vali Karahan Belediye önünde  Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve belediye personeli tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Belediye Başkanının makamına geçen Vali Karahan burada Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’ndan  Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Karahan Honaz İlçe ziyaretinde, Honaz Adil Akan Ortaokulunu da ziyaret ederek burada  öğretmen ve öğrenciler ile biraraya geldi. Robotik kodlama atölyesini gezen Valimiz öğrenciler tarafından yapılan robotik deneyleri inceleyerek bilgi aldı.