ANKARA (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kızılcahamam Tüneli açılışı öncesinde Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'ı makamında ziyaret etti.

Bakan Karaismailoğlu'nu Kızılcahamam Belediye Hizmet Binası önünde AK Parti Genel Başkan Yardımcılarından Fatih Şahin, Lütfiye Selva Çam, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekilleri, Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Süleyman Acar, siyasi parti ilçe başkanları, meclis üyeleri ve Kızılcahamam Belediyesi birim müdürleri karşıladı.

Karşılaşmanın ardından Bakan Karaismailoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Acar'ı makamında ziyaret etti.  Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, iki yıllık süre zarfı içinde ilçeye yapılan yaklaşık 200 milyonluk yatırımlardan bahsederek ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi ve teşekkür etti.

Kızılcahamam’ın kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Karaismailoğlu, “Bilindiği üzere partimizin istişare toplantıları da Kızılcahamam’da yapılıyor. Kalkınmayı doğudan batıya, kuzeyden güneye eşit olarak dağıtmak, yatırımlarımızı herkes için ulaşılabilir hale getirmek için çalışıyoruz. İnandığımız yolda ülkemizi kalkındırmaya devam edeceğiz" diyerek yanındaki heyet ile birlikte Kızılcahamam Tüneli açılışına geçti.