BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 29 Mart’taki encümen toplantısıyla 157 aracın kiralanacak olmasını eleştiren İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Başkan Alinur Aktaş'ın "yapamayacağım" dediği her şeyin tersini yaptığını öne sürdü. 2017 yılında iş başına geldiğinde araç saltanatına son vereceğini belirterek 100'e yakın aracın kiralama protokolünü adeta şov yaparak iptal ettiğini hatırlatan İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, "Peki bu ne perhiz şimdi?” diyerek tepki gösterdi.

"BURSA’YLA DOKUSU TUTMADI"

Başkan Aktaş’ın “Yapmayacağım” dediği her şeyin tersini yaptığını söyleyen Selçuk Türkoğlu, “Sayın Aktaş, her biri birbiriyle çelişen yanlış icraatlarıyla sadece kendi kalesine gol atsa bizce bir mahzuru yok ama olan Bursa’ya oluyor, bu tür tutarsızlıkların sancısını koskoca bir kent çekiyor. Ancak herkes müsterih olsun, yapılacak ilk seçimde, Bursalılar, bu şehirle dokusu bir türlü tutmayan Sayın Aktaş’ı mutlaka gönderecek” dedi.

"BU DA MI GOL DEĞİL DESEK VÜCUT KİMYAN BOZULACAK"

"2017 yılındaki kararım  yanlıştı’ diyorsan, bu kararın ne kadar doğru" diye soran Başkan Türkoğlu, "Bu ne yaman çelişki diye soranlara ne cevap vereceksin? Yoksa Koza Han’da, zemin taşı döşeme çalışmalarında olduğu gibi bu kez de araç denemeleri yapacağını mı iddia edeceksin? Şimdi çıkıp bu da mı gol değil Sayın Başkan desek, biliyoruz ki bir kez daha vücut kimyan bozulacak.  Ha şunu da belirtelim. 

Golü kendi kalene atmış olmanın bizce hiç bir mahzuru yok, istediğin kadar atabilirsin. Bizim itirazımız yanlış kararlarının ceremesini bütün Bursa’nın çekiyor oluşunadır. Ancak buradan bir kez daha sesleniyoruz. Herkes müsterih olsun.  Bursalılar, dokusu bu şehirle bir türlü tutmayan, vizyonsuzluğu ve kifayetsizliği de her icraatıyla ortaya çıkan Sayın Aktaş’ı, yapılacak ilk seçimde, Allah’ın izniyle mutlaka gönderecekler. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.