İZMİR (İGFA)- Karabağlar Belediyesi, internet sitesindeki “imar durumu sorgulama” ekranını baştan sona geliştirerek, kullanıma sundu. Arayüzü yenilenen ekrana, “hızlı arama”, “Ada/ Parsel veya adres ile arama yapabilme”, “interaktif harita ekranı”, “harita üzerinden alan veya mesafe ölçme”, “belli ölçeklerde haritayı büyütüp küçültebilme”, “mobil desteği”, “imar durumu sorgulanan parselin yol tarifini görebilme” gibi özellikler sunuldu.

Vatandaşların yenilenen sayfalarda ayrıca imar durumunu sorguladıkları parselin 360 derecelik panorama görüntüsünü görebildiği gibi “Uydu”, “sokak haritası” gibi farklı altlık haritalarla görüntüleme yapabiliyorlar. “

DİJİTALLEŞMEYE ÖZEL ÖNEM!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dijitalleşme atağıyla vatandaşlara nitelikli hizmet sunmaya ve onların yaşamını kolaylaştırmaya devam edeceklerini vurguladı. Karabağlar Belediyesi’nin bir çok hizmeti online olarak verdiğini hatırlatan Başkan Selvitopu, “Dijitalleşmeye özel önem veriyoruz. Bu anlayış doğrultusunda arşivimizi de yakın zamanda vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız. Böylece vatandaşlarımız ilçemizin hangi noktasında neler yapılıyor görebilecek” dedi.