SİVAS (İGFA)- Ramazan sebebiyle ayrıca, yıl içerisinde devamlı gıda yardımı alamayan gelir düzeyi düşük kimselere, bir sefere mahsus gıda paketi şeklinde yardım kolisi hazırlanıyor. Hayır sahiplerinin bağışlarıyla hazırlanan yardım kolileri, her gün ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar teslim ediliyor. Hasta, yaşlı, engelli ve benzer durumdaki düşkün kimseler, yardımın kendilerine ulaştırılmasında emeği ve katkısı olan herkese duacı oluyor.

Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Cemalettin Arslan ve bazı mahalle muhtarları, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in destekleriyle Sivas’ta ihtiyaç sahiplerine yardım sağlanması sebebiyle memnuniyetlerini ifade ederek, Ramazan ayında bu yardımların ulaştırılmasında katkı sağlayan herkese teşekkür ettiler.

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, hafta içi bir gün Ramazan kolisi dağıtımına katılarak, bu vesile ile yardım alan kimselerin hatırlarını sordu. Onlarla bir süre sohbet eden Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, hayır sahiplerinin destekleri ile ihtiyaç sahiplerine Ramazan

gıdası dağıtılmaya devam edeceğini ifade etti.