AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Kale ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Kale ilçesinin AK Parti için farklı bir yere sahip olduğunu ifade eden Milletvekili Şahin Tin; “Kale ilçemizi hiçbir zaman ihmal etmedik. Her zaman daha iyisini yapmanın ve Kaleli vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın gayretinde olduk. Hemşehrilerimizi yeni bir vizyonla yepyeni projelerle güzel geleceğe taşımak için bilgi, birikim ve tecrübe sahibi kadrolarımız kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor. 31 Mart seçimleri sadece bir belediye seçimi değildir. Bu seçim aynı zamanda Türkiye’nin bir siyasi istikrar seçimidir. Bizler 15 Temmuz gecesi sokaklarda meydanlarda kurulan Cumhur İttifakına hep birlikte sahip çıkarak ülkemizin aydınlık yarınlarını inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

GÜZEL ESERLER KAZANDIRDIK

Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye’nin muasır medeniyet seviyesini yakalaması ve bunun üzerine çıkması için AK Parti ailesi olarak Denizli’mizin her bir noktasında gece gündüz demeden var gücümüz ile çalıştık, çalışıyoruz. Kurulduğumuz ilk günden beri memleketimize ve milletimize beslediğimiz aşkımızı ve çalışma şevkimizi kaybetmedik. Bu inançla Kale ilçemize de her ne ihtiyaç duyuluyorsa yaptık. Kale bu nedenle bize hep teveccüh gösterdi, vefasını eksik etmedi. Kale hep AK Parti’nin Kalesi oldu. Sadece genel idareden gelen yatırımlar değil, aynı zamanda yerel yönetimlerden de önemli hizmetler almasını sağlayıp, yarınları daha aydınlık ilçeler oluşturduk. Ne elimizin değmediği ilçe bıraktık, ne de hizmetimizin ulaşmadığı köy ve mahalle. Biz bu şehre gönlümüzü, zamanımızı verdik ve heyecanımızı adadık. İnşallah daha güzel işler başaracağız. AK Parti kadroları olarak bizler hiç bir zaman günlük siyasetin peşinde koşturanlardan olmadık. Bizim gayemiz Denizli’mizin her bir köşesine yepyeni eserler kazandırmak, yeni yatırımlar yapmak, vizyon ilçeler kurmak ve hemşehrilerimizi refah dolu güzel günlere taşımak olmuştur” dedi.

SÖZ VERDİK, YERİNE GETİRDİK

“Tek bir düşünceyle yollara koyulduk, o da memleketimize hizmet etme sevdası” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Çok şükür bugün ülkemize, şehrimize ve ilçelerimize yapmayı hayal ettiğimiz tüm vaatlerimizi bir bir gerçeğe dönüştürmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Hiçbir zaman yapamayacağımız vaatlerde bulunmadık. Hamaset yapmadık ve milletimizi kandıranlardan asla olmadık. Onun için zaten milletimiz bizlere bu kadar yoğun teveccüh göstererek desteğini hiçbir zaman eksik etmedi. Her seçimde bir önceki seçimden daha da güçlü destek vererek bizlere duydukları güveni açıkça ortaya koydular. Elbette bizim de eksikliklerimiz var. Ancak yapılması gereken hiçbir hizmeti ötelemedik ve görmezden gelmedik. Hele ki; bir söz verdiysek o sözü yerine getirinceye kadar çalıştık, çabaladık ve gereken ne ise her türlü adımı atıp, hizmeti milletimizin emrine sunmanın gayretinde olduk” diye konuştu.

BELEDİYECİLİKTE TARİH YAZDIK

Belediyecilik anlamında ortaya koyduğu icraatla AK Parti’nin tarih yazdığını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Belediyecilik işini bizler bir gönül işi olarak görüyoruz. Nasıl İstanbul’da liderimiz çöp dağlarını yok edip, şehri tertemiz sulara kavuşturduysa ve daha nice eserleri yaparak İstanbul gibi bir şehri her anlamda dünya şehri yaptıysa, bizler de belediyecilikte ilhamımızı liderimizden aldık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan ilerleyerek yepyeni çalışmalar yaptık ve milletimizin beklentilerini karşıladık. Nasıl bir hastayı tedavi etmek için doğru teşhis koymak ve ardından doğru ilacı kullanarak tedavi etmek gerekliyse, bizler de yıllarca ihmal edilmiş ilçelerimizi tıpkı tedavi bekleyen bir hasta gibi yeniden imar ettik. Denizli’mizin merkezi başta olmak üzere Kale ilçemiz gibi tüm ilçelerimizde belediyecilikte bir tarih yazdık. Gayemiz dünden daha iyi yarınlara ilçelerimizi ve şehrimizi taşımak oldu. Çok şükür bugün bunu milletimiz ile birlikte başardık” dedi.