Çivril’in Karayahşiler Mahallesi’nde Karayahşiler ile Bekirli arasındaki 5 kilometrelik bağlantı yolu tamamlandı. Yol, vatandaşların kullanımına sunuldu. Çalışmanın tamamlanmasıyla bölgedeki ulaşımın rahatlaması bekleniyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, mahalleyi ziyaret ederek tamamlanan yolu inceledi.

A W778454 01

MAHALLEDE 21 BİN METREKARELİK BETON PARKE ÇALIŞMASI YAPILDI

Karayahşiler Mahallesi’nde yol çalışmasının yanı sıra 21 bin metrekarelik beton parke uygulaması tamamlandı. Yağmur suyu hattı çalışmalarının ise sürdüğü belirtildi. Başkanlar, ziyaret sırasında mahallede gerçekleştirilen bu çalışmaları da yerinde gördü. İki başkan, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Denizli’de 30 Ağustos Coşkusu Sagopa İle Zirveye Tırmandı
Denizli’de 30 Ağustos Coşkusu Sagopa İle Zirveye Tırmandı
İçeriği Görüntüle

A W778454 03

VATANDAŞLAR TALEPLERİNİ İLETİ

Ziyaret kapsamında mahalle sakinleri, tamamlanan yol çalışmasının kendileri açısından önemli olduğunu ve ulaşımın daha rahat hale geldiğini ifade etti. Vatandaşlar, taleplerini ve beklentilerini başkanlara aktardı. Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, “Hemşehrilerimizin taleplerini dinlemeye, sorunları yerinde görerek çözüm üretmeye devam edeceğiz.” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek ihtiyaçları yerinde tespit etmeyi ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdürmeyi amaçladıklarını belirtti.