Zeytindalı Yapım, 5 Şubat'ta iki önemli tiyatro oyununa ev sahipliği yapacak. Hem çocukları hem de yetişkinleri düşünen Zeytindalı Yapım, Erkek Aklı-Oksimoron ve Benim Güzel Pabuçlarım isimli iki tiyatro oyununu Denizlililer ile buluşturacak.

Zeytindalı Yapım, Denizliler ile ödüllü tiyatro oyunlarını ve birbirinden değerli sanatçıları buluşturmaya devam ediyor. Tiyatroseverler, 5 Şubat'ta Emre Karayel’in tek kişilik komedi oyunu Erkek Aklı-Oksimoron ve Benim Güzel Pabuçlarım'ı izleme fırsatı bulacak.

ÜNLÜ OYUNCU EMRE KARAYEL GELİYOR

"Bir İstanbul Masalı" dizisi ile ülke çapında tanınan ünlü oyuncu Emre Karayel, uzun yıllar Demet Evgar ile beraber rol aldığı "Bir Erkek Bir Kadın" dizisiyle televizyon izleyicisinin gönlünde taht kurmuştu. Şimdi ise stand up tadındaki "Erkek Aklı-Oksimoron" adlı oyunuyla kadınları anlama çabasına kaldığı yerden devam ediyor. Komedi oyunu 5 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'de Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

ÇOCUKLAR İÇİN ÖDÜLLÜ TİYATRO GELİYOR

Çocuklar için yapılacak her şeyin çok büyük bir özen ve sorumluluk duygusuyla yapılması gerektiğine inanan Zeytindalı Yapım, Kültür Bakanlığı Büyük Ödülü'nü almış olan 'Benim Güzel Pabuçlarım' adlı oyunu çocuklarla buluşturacak. Renkli, eğlendirici, müzikli palyaço şovlarıyla ve şarkılarla görsel bir şölene dönüşen oyun, 5 Şubat Cumartesi günü saat 13.00'de Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi sahnesinde olacak.

BİLETLER İÇİN

Birbirinden değerli iki tiyatro oyunu biletlerini Biletix, Biletinial platformlarının yanında, Analog Plak ve Kahve Evi (Çamlık), Bezm-i Keyf (Adalet), İki Çay (Çınar) ve La Riva Cafe'den (Yenişehir) temin edebilirsiniz.