Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergileri’nin birinci taksit ödemelerinin başladığı belirtildi. Ödemelerin 2 Haziran 2025 Pazartesi günü mesai bitimine kadar yapılabileceği kaydedildi.

Çocuk Tiyatroları Festivali tüm coşkusuyla sürüyor
Çocuk Tiyatroları Festivali tüm coşkusuyla sürüyor
İçeriği Görüntüle

Vatandaşlar, vergi ödemelerini Merkezefendi Belediyesi Ana Hizmet Binası Veznesi, Merkezefendi Kültür Merkezi Veznesi ve Tapu ve Kadastro Müdürlüğü Veznesi aracılığıyla gerçekleştirebilecek. Söz konusu vezneler, hafta içi her gün 08.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet verecek.

İNTERNETTEN KREDİ KARTIYLA ÖDEME SEÇENEĞİ

Belediyeden yapılan açıklamada, ödeme işlemlerinin belediyeye ait resmi internet sitesi üzerinden de yapılabileceği hatırlatıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Vatandaşlarımız, 2 Haziran Pazartesi günü mesai bitimine kadar emlak ve çevre temizlik vergilerinin birinci taksitlerini, TC kimlik numarası veya mükellef sicil numarası ile veznelerimize, nakit veya kredi kartıyla ödeyebileceklerdir. Ayrıca, belediyemizin web sayfası üzerinden kredi kartı veya banka kartı ile ödeme yapılabilecektir.”