Merkezefendi Belediyesi’nin öğrenim yardımı başvuruları başladı.Ekim ile Mayıs dönemi olmak üzere 8 ay boyunca verilecek olan eğitim yardımı başvuruları başladı. 2 Eylül Perşembe gününe kadar sürecek olan başvurular sadece https://www.merkezefendi.bel.tr adresi üzerinden yapılacak. Detaylı bilgi almak isteyen Merkezefendililer 444 8 662 numaralı çağrı merkezini arayabilecekler.

BAŞVURU KOŞULLARI Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan Ailesi Merkezefendi ilçe sınırlarında ikamet eden 5 ila 12. sınıflar arasında öğrenim gören öğrenciler için başvuru yapılabilir İlkokul, Açık Lise ve üniversite öğrencilerinin başvuruları kabul edilmeyecektir. Her aileden yalnız bir öğrenci için başvuru yapılabilir.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Eğitime büyük önem verdiklerini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Eğitime olan destekler, çocuklarımıza yapılan katkılar geleceğimiz için yatırımdır. Eğitim seviyesi yüksek ülkelerin geleceği parlaktır. Merkezefendi Belediyesi olarak bizler de eğitime büyük önem veriyor, bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İlçemizde eğitim gören 4 bin öğrencimize öğrenim yardımı yapacağız. Onlara ve ailelerine katkı sağlamak istiyoruz. Öğrencilerimizin her zaman yanındayız” diye konuştu.

BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan

Ailesi Merkezefendi ilçe sınırlarında ikamet eden

5 ila 12. sınıflar arasında öğrenim gören öğrenciler için başvuru yapılabilir

İlkokul, Açık Lise ve üniversite öğrencilerinin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Her aileden yalnız bir öğrenci için başvuru yapılabilir.