Merkezefendi Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdürüyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından üç ay önce hem kaliteli ve sıcak ekmek tüketmek hem de hane gelirine destek olması amaçlanarak hizmete sunulan ‘Merkezefendi Halk Ekmek’e vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Her sabah erken saatlerde hizmet vermeye başlayan büfelerden binlerce Merkezefendili alışveriş yapıyor. Ekonomik şartların zorlaştığı bu dönemde hizmete geçirilen ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ten vatandaşlar oldukça memnun.

‘Merkezefendi Halk Ekmek’ tüm ekonomik zorluklara ve gelen zamlara rağmen bir süre daha 3 TL’den satılacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Halkımızın hizmetine sunduğumuz ekmekleri, gramajından ve kalitesinden ödün vermeden aynı fiyat üzerinden sunmaya devam ediyoruz” dedi.

AİLE BÜTÇELERİNE KATKI SAĞLIYOR

Binlerce kaliteli ve sıcak ekmek ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ büfelerinden sofralara ulaşıyor. Hane bütçelerine destek olması amaçlanarak hayata geçirilen ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ hizmeti ile vatandaşlar, ekmeği uygun fiyat üzerinden alıyor. Aile bütçelerine büyük katkıda bulunan ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ sayesinde aileler ev içi harcamalarında büyük tasarruf sağlıyor.

MERKEZEFENDİ HALK EKMEK’E YOĞUN İLGİ

Merkezefendi Belediyesi’nin 8 Eylül 2022’de hayata geçirdiği ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ uygulamasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Son olarak Bahçelievler, Merkezefendi ve 1200 Evler Mahallelerine kurulan ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ büfeleri şu ana kadar belirlenen 14 noktada vatandaşa hizmet veriyor. Sabah saat 07.00’de açılan büfelerde ekmek 3 TL’ye satılıyor ve kişi başı en fazla dört ekmek alınabiliyor.

‘Merkezefendi Halk Ekmek’ tüm ekonomik zorluklara ve gelen zamlara rağmen bir süre daha 3 TL’den satılacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Halkımızın hizmetine sunduğumuz ekmekleri, gramajından ve kalitesinden ödün vermeden aynı fiyat üzerinden sunmaya devam ediyoruz” dedi.

Binlerce Vatandaş Sümer’de İftarda Orucunu Açtı Binlerce Vatandaş Sümer’de İftarda Orucunu Açtı

VATANDAŞLAR HİZMETTEN ÇOK MEMNUN

Merkezefendi Halk Ekmek hizmetinden duyduğu memnuniyeti belirten vatandaşlar, bu imkanı sağlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkür etti. Merkezefendi Belediyesi’nin sunmuş olduğu imkanlardan dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, her gün ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ büfelerine gidip ekmek aldıklarını belirtti. İlçe sakinleri, ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ büfelerinin olmasının kendileri için büyük bir şans olduğunu söyledi.

“İLKEMİZDEN TAVİZ VERMİYORUZ”

Her zaman vatandaşın yanında olduğunu, zorlu ekonomik süreçleri yine birlikte aşacaklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Gıda ürünlerine her geçen gün gelen zamlarla baş etmeye çalışan vatandaşlarımıza iyi bir haber vermek istiyorum. Merkezefendi Halk Ekmek büfelerimizde 3 TL'den halkımızın hizmetine sunduğumuz ekmekleri, gramajından ve kalitesinden ödün vermeden 3 TL'den sunmaya devam ediyoruz. Sosyal Belediyecilik ilkemizden taviz vermeyecek, projelerimizde her zamanki gibi halkımızın menfaatini gözeteceğiz” diye konuştu.

MERKEZEFENDİ HALK EKMEK BÜFELERİ 14 NOKTADA HİZMET VERİYOR

‘Merkezefendi Halk Ekmek’ uygulaması; Karahasanlı Mahallesi Alperen Ersoy Kapalı Pazar Yeri önü, Alpaslan Mahallesi 5505 Sokak, Karaman Mahallesi Muhtarlık arkası, Sümer Mahallesi Kapalı Pazar Yeri yanı, Akkonak Mahalle Muhtarlığı yanı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 321 Sokak, Sevindik Mahallesi 2309 Sokak, Muratdede Mahallesi Merkezefendi Kapalı Pazar Yeri yanı, Sırakapılar Mahallesi 1788 Sokak, İlbade Mahallesi 110 Sokak park içi, Değirmenönü Mahallesi 1739 Sokak, Merkezefendi Mahallesi 29 Ekim Bulvarı (Merkezefendi Zabıta Müdürlüğü Ek Hizmet Binası) önü, 1200 Evler Mahallesi 1200 Evler Pazaryeri karşısı park içi ve Bahçelievler Mahallesi Bahçelievler Caddesi park içinde vatandaşa sıcacık ve bütçeye uygun ekmek alma imkanını sağlıyor.