Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Çakmak Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olay, bir parkta yaşanan trajediyle gündeme oturdu. Mahalle parkındaki bir bankta uzun süre hareketsiz oturan 48 yaşındaki C.A., geçirdiği bunalım sonucu yanında taşıdığı tabancayla intihar etti. Olay, çevredeki vatandaşların duyduğu silah sesiyle ortaya çıktı.

Arıza yapan halk otobüsü yolu kapattı
Arıza yapan halk otobüsü yolu kapattı
İçeriği Görüntüle

PARKTAKİ SİLAH SESİ MAHALLEYİ AYAKLANDIRDI

Çakmak Mahallesi’nde bulunan park, dün akşam saatlerinde sakin bir atmosferdeyken, bir anda duyulan silah sesiyle hareketlendi. Mahalle sakinleri, parkta bank üzerinde oturan bir kişinin silahla kendini vurduğunu fark ederek durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine hızla sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk kontrolde C.A.’nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Görgü tanıklarından biri, “Silah sesini duyunca önce ne olduğunu anlayamadık, sonra parkta birinin yattığını gördük. Hemen polisi aradık” dedi.

OTOPSİ İÇİN ADLİ TIP KURUMU’NA GÖTÜRÜLDÜ

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı. C.A.’nın cansız bedeni, detaylı inceleme için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Yetkililer, intihar olayının nedenine dair henüz kesin bir bilgi paylaşmazken, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü belirtildi.

C.A.’nın, Merkezefendi ilçesinde bir büfe işlettiği ve mahallede tanınan bir esnaf olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA