Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmalarının açılış seremonisi bugün Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonunda yapıldı.

Denizli Gençlik Merkezleri koordinasyonunda düzenlenen programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından halk oyunları gösterisi sunuldu. Genç gönüllülerin sırayla sahne aldığı açılışta Salih Süngücü adlı genç, Necip Fazıl Kısakürek’in “Zindandan Mehmed’e Mektup” adlı şiirini seslendirdi.

Whatsapp Image 2026 04 20 At 16.16.04

ERDOĞAN: “GENÇLERİN OLDUĞU HER ORGANİZASYON BİZLERİ HEYECANLANDIRIYOR”

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Erdoğan, programın açılışında gençlere hitap etti. Erdoğan, “Gençlerin enerjisi ve üretkenliğinin bu tür etkinliklerle daha da güçlendiğini” ifade ederek şu değerlendirmede bulundu: “Gençlerin olduğu her organizasyon bizleri heyecanlandırıyor.”

Whatsapp Image 2026 04 20 At 16.15.58 (1)

“Kadın Başlıkları ve Kültürel Hafıza” görücüye çıktı
“Kadın Başlıkları ve Kültürel Hafıza” görücüye çıktı
İçeriği Görüntüle

MİKROFON VE SAHNE GENÇ YETENEKLERE AÇILDI

Organizasyonun ilk gününde ses yarışmaları gerçekleştirildi. Yarışmalar, tiyatro, şiir ve bilgi yarışmaları ile dört gün boyunca devam edecek. Gençler, sanatsal ve kültürel yeteneklerini sahneye taşıyacak. Jürinin puanlamasıyla ilk sırayı alan katılımcılar, Mayıs ayında Muğla’da düzenlenecek Bölge Finallerinde Denizli’yi temsil etme hakkı kazanacak. Gençlerin yoğun katılımıyla başlayan yarışmalar, kültür ve sanat alanında yetenekli gençleri keşfetmeyi amaçlıyor. Organizasyon boyunca gençler sırayla sahneye çıkarak performanslarını sergileyecek.

Whatsapp Image 2026 04 20 At 16.16.05

Whatsapp Image 2026 04 20 At 16.16.05 (1)