Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ticaretine yönelik kararlı operasyonlarını sürdürüyor. İl dışından gelen iki yabancı uyruklu şüpheli ile Denizli’de bağlantılı oldukları bir kişiye yönelik düzenlenen operasyonda, zehir tacirlerinin akıl almaz yöntemi ortaya çıktı.

VÜCUT İÇİNDE GİZLİ UYUŞTURUCU

14 yaşındaki genç aceleci davrandı, Motosiklet ile iki araca çarptı
14 yaşındaki genç aceleci davrandı, Motosiklet ile iki araca çarptı
İçeriği Görüntüle

Operasyon kapsamında, yabancı uyruklu şüphelilerden biri iç beden muayenesi için hastaneye götürüldü. Yapılan muayenede, şüphelinin midesinde 6 kapsül halinde toplam 145 gram metamfetamin maddesi tespit edildi. Uyuşturucunun vücut içinde taşınması, tacirlerin ne kadar ileri gittiğini gözler önüne serdi.

Bb250Abc F2Ae 4D88 A355 2A0077A75B80

EV ARAMASINDA ŞOK BULGU

Şüphelilerden birinin evinde yapılan aramada, 260 gram sıvı halde sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Narkotik ekiplerinin titiz çalışması, uyuşturucu ticaretine yönelik önemli bir delilin ortaya çıkarılmasını sağladı. Operasyon, Denizli’de uyuşturucuyla mücadelede kararlı bir adım olarak kayıtlara geçti.

İKİ TUTUKLAMA, BİR ADLİ KONTROL

Gözaltına alınan üç şüpheli, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak” suçlamasıyla adli makamlara sevk edildi. Yabancı uyruklu iki şüpheli mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi.