Pamukkale ilçesinde dün akşam saatlerinden itibaren etkisini artıran şiddetli rüzgâr ve fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. Yaşanan olumsuzlukların ardından T.C. Pamukkale Belediyesi, başta Park ve Bahçeler Müdürlüğü olmak üzere tüm saha ekiplerini seferber ederek ilçede kapsamlı bir çalışma başlattı.

TÜM SAHA EKİPLERİ TAM KADRO GÖREVDE
Fırtınanın şiddetini artırmasıyla birlikte Pamukkale Belediyesi ekipleri, ilçenin dört bir yanından gelen ihbarları anlık olarak değerlendirdi. Devrilen ağaçlar, kırılan dallar ve yerinden çıkan tabelaların oluşturduğu risklere karşı ekipler hızlı bir şekilde müdahale ederek olası can ve mal kayıplarının önüne geçmeye çalıştı.

GECE BOYU KESİNTİSİZ MÜDAHALE
Gece saatleri boyunca çalışmalarını sürdüren ekipler, yolları kapatan ağaç gövdelerini iş makineleri ve motorlu testerelerle kaldırarak trafik akışının güvenli şekilde devam etmesini sağladı. Fırtınaya rağmen görev yerlerini terk etmeyen belediye ekipleri, ilçede tehlike oluşturan unsurları tek tek ortadan kaldırdı.

SABAH SAATLERİYLE BİRLİKTE ÇALIŞMALAR SÜRDÜ
Pamukkale’de gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden yoğun mesai, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yeni bir aşamaya geçti. Belediye ekipleri, fırtınanın bıraktığı izleri silmek amacıyla park alanları, ana arterler ve sokak aralarında temizlik ve onarım çalışmalarına devam etti.

“VATANDAŞLARIMIZIN GÜVENLİĞİ ÖNCELİĞİMİZ”
Pamukkale Belediyesi’nden yapılan açıklamada, tüm birimlerin koordinasyon içinde sahada görev yaptığı vurgulanarak, “Bölgemizde etkili olan fırtınanın olumsuz etkilerini en aza indirmek ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak önceliğimizdir. Ekiplerimiz gece boyunca büyük bir özveriyle çalışarak risk oluşturan unsurları ortadan kaldırmıştır. Yeni günle birlikte de Pamukkale’mizi fırtınanın izlerinden arındırmak için çalışmalarımız aralıksız sürmektedir” ifadelerine yer verildi. Belediye yetkilileri, vatandaşların fırtına sonrası devam edebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olmalarını ve karşılaşılan riskleri ilgili belediye birimlerine bildirmelerini istedi.





