Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her zaman olduğu gibi vatandaşları dinlemeye devam ediyor. Mahalle buluşmaları, mahalle ziyaretleri ve benzeri etkinliklerle vatandaşlarla temas eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleneksel hale gelen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nde Pamukkalelilerle bir araya geldi.

GELENEKSEL HALE GELDİ

Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana hizmet binasında yer alan Pamuk Kafe’de düzenlenen halk gününe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Buluşan öncesi vatandaşlara seslenen Başkan Gürlesin, “Biz halkımızı her ortamda dinliyoruz. Bu buluşmamız geleneksel hale geldi. Sizin dertlerize derman olmaya çalışıyoruz. Kanunlar çerçevesinde elimizden geleni yapıyoruz. Bizim dışımızda olanlar olursa yönlendirme yapıyoruz. Bu buluşmalarımız devam edecek” diye konuştu.

DERDİMİZİ ANLATABİLİYORUZ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halk gününe katılan vatandaşları tek tek dinledi. İş talebi olan vatandaşları İŞKUR Masası ile de yardımcı olunurken, Başkan Gürlesin’in halka ilgisi memnuniyet yarattı. "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"ne katılan vatandaşlardan Medine Gürsoy, Zihni Çetinel, Hülya Kara, Raziye Selçuk, Dudu Atilla ve Adile Vural ise Başkan Gürlesin’e böyle bir imkan sağladığı için teşekkür ederek, “Eskiden başkanlara ulaşmak mümkün değilken, şimdi bu sayede herkes derdini en yetkili kişiye aktarma imkanı buluyor. Bu biz vatandaşlar için çok önemli. Bizler sıkıntılarımızı anlatıp çözüm bulunmasını görmekten mutluyuz” diye konuştular.