Pamukkale Belediyesi, spor konusundaki desteklerine devam ediyor. Bu ayın başında ilçede faaliyet gösteren 28 kulübe, içinde eşofman takımı, yağmurluk, futbol, basketbol ve voleybol branşları için antrenman ve maç formaları, antrenman yeleği, futbol, basketbol ve voleybol topları ve çeşitli antrenman gereçlerinin de yer aldığı malzemeler dağıtılmıştı. Bu kez de amatör müsabakaların organizasyonunda ve oynanmasında görev alan denetçi, saha komiseri ve sağlık görevlileri ile tertip komitelerinde yer alan kişilere kışlık malzeme desteğinde bulunuldu.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Pamukkale Belediyesi, amatör futbola hizmet veren isimlere yeni yıl öncesi kışlık kıyafet desteğinde bulundu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Spor camiasına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda amatör spora cefakârca emek veren isimlerle bir araya geldi. Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya Başkan Örki’ye teşekkür ederek, “Sayın başkan her zaman biz amatörlerin yanında. Bundan dolayı kendisine camiamız adına teşekkür ediyorum” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise spor ve sporcunun her zaman yanında olmak için çalıştıklarını ifade ederek, “Spor gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutan en önemli unsur. Biz de spora ve sporcuya destekler vermeye devam ediyoruz. Pamukkale Belediyespor çatısı altındaki branşlarımızda 500’e yakın lisanslı sporcumuz var. 2022 yılında sporcularımız 150’ye yakın madalya kazandı. Uluslararası müsabakalarda Türk Bayrağı göndere çekildi. 26 milli sporcumuz 6 da milli antrenörümüz var. 2. Lig’lerde yer alan Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımız ve kadınlar voleybol takımımız 1. Lig’e yükseleceğine inanıyorum. Yağlı güreşlerde bir marka olduk. 2023 Denizli açısından spor konusunda pırıl pırıl parlayan bir yıl olacak. Mart ayı sonuna kadar 31 adet halı sahayı tamamlamak istiyoruz. Bunun yanında ilçemizdeki spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunduk. Ayrıca Aktepe Sosyal Tesisleri’ndeki spor salonumuzu da amatörlerimize açtık. Denizlispor’un genç takımları bu tesislerimizden faydalanıyor. Denizli amatör spor camiası için Akköy Stadı’nı yaparak hizmete sunduk. Akvadi Stadı’nda da tadilat işlemleri tamamlanmak üzere. Şimdi de camianın görünmez kahramanları olan denetçi, sağlık görevlisi, saha komiseri ve tertip komitesi üyelerine kışlık kıyafet desteğinde bulunduk. Biz Pamukkale Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olaya devam edeceğiz” dedi. Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya, amatör spor camiasına katkılarından dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür plaketi vererek teşekkür etti.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Pamukkale Belediyesi, amatör futbola hizmet veren isimlere yeni yıl öncesi kışlık kıyafet desteğinde bulundu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Spor camiasına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkanı Ertemur'dan Ramazan Bayramı Mesajı Başkanı Ertemur'dan Ramazan Bayramı Mesajı