Dünyada ve ülkemizde etkisi devam eden koronavirüs ile mücadele konusunda ilk günden bu yana çalışmalar yapan Pamukkale Belediyesi bir kez daha esnaflara maske desteği veriyor. Koronavirüs ile mücadele ederken hem halkın hem de esnafların yanında olan Pamukkale Belediyesi, düzenli olarak işyerlerini dezenfekte etmişti. Bu çalışmalar aralıksız olarak devam ederken bir kez daha esnaflara yönelik maske dağıtımı yapılmaya başlandı. Ekipler günün erken saatlerinden itibaren ilçe genelinde tüm esnaflara maske dağıtımına başladı. Bu çalışmalar tüm mahallelerde periyodik olarak devam edecek.

PAMUKKALE BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

Pamukkale Belediyesinin maske dağıtması esnafları memnun etti. Ramazan Aygün isimli esnaf, yapılan hizmetten memnun olduğunu belirterek “Pamukkale Belediyesi bu hassas süreçte hep yanımızda oldu. Şimdi de biz esnaflara maske dağıtıyor. Bundan dolayı Başkan Avni Örki ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” derken, Bilal Duymaz ise “Her zaman yanımızda olan Pamukkale Belediyemizin maske dağıtım hizmetinden dolayı çok memnunuz” dedi. Dokuzkavaklar Mahallesi esnaflarından Kadir Ağdaş, Pamukkale Belediyesinin yapmış olduğu tüm hizmetlerden memnun olduğunu ifade ederek, “Pamukkale Belediyemiz çok iyi hizmetler yapıyor. Bunun bilincindeyiz. Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki her konuda bizim yanımızda. İşyerimiz düzenli olarak dezenfekte yapılıyor. Şimdi ise bizlere maske dağıtımı yapıyor. Bunun yanı sıra bir işimiz olduğu zaman hemen çözülüyor. Bundan dolayı Avni Başkanımızdan çok memnunuz. Hizmetlerinin devamını diliyorum” diye konuştu.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, koronavirüs ile mücadele konusunda yoğun bir mesai harcandığını ifade ederek, “Bu yılın Mart ayından itibaren ülke olarak koronavirüs ile mücadele ediyoruz. Sadece ülkemiz değil tüm dünya bu virüs ile mücadelesini sürdürüyor. Devletimiz tüm imkanlarını halkımızın sağlığı için kullanıyor. Biz yerel yönetimin temsilcisi olarak her zaman halkımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar hem vatandaşlarımızın hem de esnaflarımızın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. İlçe genelindeki esnaflarımıza maske desteği sağlayıp, bunun yanında işyerlerini düzenli olarak dezenfekte ettik. Bugünden itibaren yeniden esnaflarımıza maske dağıtmaya başladık. On binlerce maskeyi esnaflarımıza dağıtarak onların halkımıza daha sağlıkla bir şekilde hizmet vermesine destek oluyoruz. Koronavirüs ile mücadelede hep birlikte hareket ederek birlikte başaracağız. Siz değerli halkımızdan isteğimiz maske, mesafe ve hijyen kurallarına sıkı sıkıya uymanız. Koronavirüs alınan tedbirlerden güçlü değildir. Bu vesile ile tüm halkımıza sağlıklı günler dilerim” dedi.