Pamukkale Belediyesi, koronavirüs salgını mücadelesi kapsamında evde kalarak mücadeleye destek veren 65 yaş üstü vatandaşlar ile 20 yaş altı gençlerin kitap taleplerini Mart ayından bu yana karşılamaya devam ediyor. Hafta sonlarında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında da Kitap Kafe üyelerine kitap servisi yapıldı. Halen 2500’e yakın üyesi olan Kitap Kafe’de 4 bini aşkın kitap bulunuyor.

EN GÜZEL ŞEY KİTAP OKUMAK

“Kitap Kafe üyelerine Mart ayından bu yana kısıtlamaların olduğu günlerde evlere kitap servisi yapıyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki,” Son haftalarda genel sokağa çıkma kısıtlamasında sadece 65 yaş üstü vatandaşlar ile 20 yaş altı gençlerimizin değil, evlerinde kalarak salgınla mücadele veren tüm vatandaşlarımıza kitap servisi hizmetimizi veriyoruz. Kitap okuyarak hem kendi dünyalarına hem de çevrelerine ışık olan tüm kitap okurlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Evde kalınan zamanlarda yapılacak olan en güzel şey kitap okumak ve Pamukkale Belediyesi olarak kitap severlere 2 binden fazla yazarın 4 bini aşkın eserinin yer aldığı Kitap Kafe’mizde bulunan kitaplarımızı okumalarına olanak sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

KİTAPSEVERLER, PAMUKKALE BELEDİYESİ’NİN UYGULAMASINDAN MEMNUN

Pamukkale Belediyesi’nin kitap servisi uygulamasından faydalanan kitapseverler, istedikleri her kitabı evlerine kadar getirilmesinden dolayı oldukça memnun. Pamukkale Belediyesi’nin kitap servisi hizmetinden faydalanan Ayşe Ekizce, Ömer Öğel, “Bu uygulama çok güzel. İstediğimiz kitaplara ulaşabiliyoruz. Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde de evimizde otururken, bir telefonla istediğimiz kitabı kapımıza kadar getiriyorlar. Belediyemizin bu hizmetinden dolayı çok memnunuz. Başkanımız Avni Örki ve ekibine teşekkür ediyorum” dediler. Kitap Kafe üyesi vatandaşlar 0534 552 06 73 nolu telefona ulaşarak kitap talebinde bulunabiliyor.