Pamukkale Belediyesinin Ağustos Ayı Belediye Meclisi’nde görüşülen ve kabul edilen eğitim yardımı konusunda başvuru tarihleri belirlendi. Pamukkale ilçesine ikamet eden ortaokul ve lise öğrencileri 16 Ağustos – 20 Eylül 2021 tarihleri arasında başvurularını www.pamukkale.bel.tr adresinden yapabilecek. Başvurular incelendikten sonra 750 ortaokul öğrencisine aylık 100 TL, 1750 lise öğrencisine de 120 TL aylık eğitim yardımı ödemesi 8 ay boyunca yapılacak.

Pamukkale Belediyesinin eğitim konusundaki önemli çalışmalarından olan eğitim yardımının başvuru tarihleri belli oldu. Ortaokul ve lise öğrencileri 16 Ağustos -20 Eylül 2021 tarihleri arasında başvuru yapabilecekler.

“GEREKEN NE VARSA YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden öğrencilere yönelik eğitim desteğinde bulunmaya devam ettiklerini belirterek, “2021-2022 eğitim öğretim yılında da bu desteği öğrencilerimize vereceğiz. Son meclis toplantımızda gündeme gelen ve onay alan eğitim yardımı konusunda başvuru süreci 16 Ağustos 2021 tarihinde başlayıp, 20 Eylül 2021 tarihine kadar devam edecek. Belediyemizin web sitesi olan www.pamukkale.bel.tr adresinden yapılacak olan başvurular tek tek incelenerek, eğitim yardımı desteği almaya hak kazanacak öğrenci kardeşlerimiz belirlenmiş olacak. Biz Pamukkale Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitimi için gereken ne varsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.