Pamukkale Belediyesi’nin ilçeyi daha yaşanabilir hale getirmek adına gerçekleştirdiği çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapısı tamamlanan mahallelerde 85 milyon TL’lik yatırımla geçtiğimiz yılın Kasım Ayı’nda üstyapı atağına başlayan Pamukkale Belediyesi, ilk olarak ilçenin 4 büyük mahallesinde çalışmalara başladı. Fatih’te 15 bin 895, İncilipınar’daki 15 bin 790, Deliktaş’taki 11 bin 947 ve Cumhuriyet mahallesinde 8bin 824 kişi yaşarken, bu 4 mahallenin toplam nüfusu 52 bini aşıyor. “68 mahallemize en iyi hizmeti veriyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Denizli’nin en büyük ilçesi konumunda olan bir ilçe belediyesi olarak, merkez mahallelerimiz ile en uzak kırsal bölgedeki mahallelerimizin eşit güzelliğe kavuşması için var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm rutin işlerimizi titizlikle yerine getiriyoruz. Bunlarla birlikte vizyon projelerimizi birer birer tamamlıyoruz. Büyükşehir belediyemizin sorumluluğunda olan altyapıları tamamlandığı mahallelerimizde de üstyapı çalışmalarımızı başlatıp, vatandaşlarımızı mağdur etmeden en kısa sürede tamamlayarak hizmete sunuyoruz” dedi.

DELİKTAŞ MAHALLESİ’NDE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Pamukkale İlçesi’ni baştan aşağı yenileme çalışması yürüten Pamukkale Belediyesi, 85 Milyonluk dev üstyapı çalışmalarını birer birer tamamlıyor. 4 mahallede başlatılan üstyapı atağının ilk noktası olan Deliktaş Mahallesi’nde yaklaşık 21 km uzunluğunda bir alan içerisinde 94 sokağı ve 4 ana caddede çalışmalar, 8 etap halinde tamamlandı. 200 bin metrekare parke taşı, 29 bin metrekare kaldırım alanı, 22 bin metre bordür, 30 bin metrekare asfalt yol yapıldığını söyleyenPamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 20 Milyon TL’ye mal olan Deliktaş Mahallesi’ndeki üstyapı çalışmalarını belirlenen süreden daha erken tamamladıklarını söyledi. Pamukkale Belediyesi’nin hem işçilik kalitesini, hem de iş hızını, o planlı çalışmanın bir yansımasını net olarak Deliktaş’taki üstyapı çalışmalarında gördüklerini ifade eden Başkan Gürlesin, “Yaklaşık 12 bin insanımızın yaşadığı Deliktaş Mahallesinde üstyapı çalışmalarımızı tamamladık. Sadece son rötuşları ve kontrollerimizi yapıyoruz” dedi.

İNCİLİPINAR MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALAR 1,5 AY ERKEN BİTTİ

“Alt yapısı biten bölgelerimizin, artık üstyapıyla taçlandırılması gerekiyordu” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 144 sokağı kapsayan İncilipınar üstyapı çalışmalarının hedefledikleri süreden 1,5 ay erken tamamladıklarını söyledi. Pamukkale ilçesinde, büyükşehir belediyesi tarafından altyapısı tamamlanan her sokağa, caddeye derhal girerek, üstyapı çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Gürlesin, “15 bin 790 vatandaşımızın yaşadığı İncilipınarmahallemize ayırdığımız bütçe 20 Milyon TL ve burada çalışmalarımızı 8 etap halinde tamamladık.İncilipınar Mahallesi’nde alan gerçekten geniş ve yoğun bir nüfusun yaşadığı bölge, burada yaklaşık 23 km’lik alanda, toplamda 145 sokak, 5 cadde, 1 bulvarda üstyapı çalışmalarımızı belirlediğimiz süreden 1,5 ay erken tamamladık. İncilipınar aynı zamanda, ilimizin de merkez mahallesi konumunda olmasıyla birlikte, ulaşım ağı noktasında çok önemli bir noktada bulunuyor. Çalışmalarımızı tamamlarken, bunu da dikkate alarak, vatandaşımızı mağdur etmeden, hızlı bir şekilde çalışmalarımızı bitirdik. Hayırlı olsun” dedi.

FATİH MAHALLESİ’NDE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARININ YÜZDE 90’İ BİTTİ

İlçedeki tüm üstyapı çalışmaları bu şekilde devam ederken, yaklaşık 30 km’lik mesafede, 13 etap halinde, toplamda 187 sokağı kapsayan, 300 bin metrekare parke taşı, 42 bin metre bordür,  48 bin metrekare asfalt yol yapımı yapılması planlanan Fatih Mahallesi’nde çalışmaların yüzde 90’ı tamamlandı. 13 etap halinde ilerleyen Fatih Mahallesi’nde çalışmaların 11 etabının bitti. 15 bin 895 kişinin yaşadığı Fatih Mahallesi’nde güzel bir değişim yaşandığını ve bununda artık fark edildiğini söyleyen Başkanı Gürlesin, “Üstyapı çalışmalarında en önem verdiğimiz nokta vatandaşın mağdur olmaması. Bunun için çalışmaları etap etap yapıyoruz. İlçemizde altyapısı tamamlanan tüm sokaklarımızda üstyapı çalışmalarımızı sürdürürken, en dikkat ettiğimiz nokta vatandaşımızın mağdur olmaması. Üstyapı çalışması demek, toz demek, çamur demek. Bizler bu tür mağduriyetleri en aza indirmek adına, bir sokakta çalışma bitmeden diğer bir sokağa başlamıyoruz. Vatandaşlarımızın günlük hayat akışlarına yansıyacak olumsuz etkileri ortadan kaldırıyoruz. Ayrıca, tüm çalışmalarımızda olduğu gibi üst yapı çalışmalarımızda da muhtarlıklarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Halkımızla aramızda köprü görevi gören mahalle muhtarlarımızı sık sık bilgilendiriyoruz” diye konuştu.

CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 85 Milyon TL’lik bütçe ile başladıkları dev üstyapı atağının son ayağı olan ve yaklaşık 9 bin vatandaşımızın hayatlarına devam ettiği Cumhuriyet Mahallesi’nde de çalışmaların hızla sürdüğünü belirtti. “Hedefimiz, daha yaşanabilir bir Pamukkale” diyen Başkan Gürlesin, “Mahallerimizdeki üstyapı çalışmalarımız devam ederken, Pamukkale’nin merkez ilçe olması konumuyla tüm Denizli halkının ulaşım ağında önemli yer tutan cadde ve sokaklarda üstyapı çalışmalarımızı da tamamlıyoruz. Birçok önemli caddemizde üstyapı çalışmalarımızı kısa sürede tamamladık. Üstyapı çalışmalarımız sürerken, ana arter sayılan ve sorumluluk alanımızda bulunan bir çok cadde ve sokaklarımız daha da güzel bir hale geldi. Şehir merkezindeki güzelliğin tüm mahallelerimize yansıması amacıyla başladığımız üstyapı çalışmalarımızın tamamı bittikten sonra, Pamukkale daha da güzelleşecek. Büyükşehir Belediyemiz mahallelerimizde altyapı çalışmalarını tamamladıkça, bizler de derhal üstyapı çalışmalarını yaparak, bir bütün halinde ilçemiz çok daha güzel noktaya gelecek” dedi.