Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve beraberinde Birlik Danışmanı Adlıhan Dere ile Birlik Genel Sekreteri Süreyya Karaçağa İşeri’yi ağırladı. Kendilerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bölgeye katkı sunma noktasında ortak projelerin geliştirilmesi amacıyla Akdeniz Belediyeler Birliği ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek, ilişkilerin daha hızlı ve olumlu ilerlemesi noktasında, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ziyaretinin önemli olduğunu ifade etti.

TÜTÜNCÜ; “PAMUKKALE BELEDİYESİ’NİN BİRLİĞE ÜYELİĞİ ÖNEMLİ”

Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Pamukkale Belediyesi’nin birliğe üyeliğinin önemli olduğunu ifade ederek, “Sadece Denizli ya da bölge açısından değil dünyanın gözde turizm bölgelerinden olan UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan beyaz cennet diye tabir ettiğimiz Pamukkale’yi sınırları içerisine alan Pamukkale Belediyesi’nin birliğimize üye olması önemlidir. Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Gürlesin’in göreve geldikten sonra ilçenin her açıdan daha iyi noktalara gelmesi noktasında verdiği emeği, gayreti yakından takip ediyoruz. Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” dedi.

GÜRLESİN; “AMACIMIZ, PAMUKKALE’MİZİ HER PLATFORMDA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak geçtiğimiz Nisan Ayı’nda, belediye hizmetlerinin ve beldelerin tanıtımına öncülük ve ortaklık edilmesi, birden fazla belediyenin ortak oluşturacağı projelerle bölge bazında geliştirilecek projelerin hazırlanması, hayata geçirilmesi noktasında Akdeniz Belediyeler Birliği’ne Belediye Meclisi kararıyla üye olduklarını belirtti. Başkan Gürlesin, üyelik sürecinin ardından birlikle sürekli irtibat halinde olarak, Pamukkale’nin ve bölgenin tanıtımı noktasında birliğe üye belediyelerle ortak ne yapılanabilir sorusunun yanıtı için çalışıldığını ifade ederek,  “Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak tüm projelerimizde vatandaşlarımıza daha çok nasıl yararlı oluruz ve geleceğe dönük daha da güzel ne gibi projeler yapabiliriz diye düşünüyoruz. Bu bağlamda, projelerimizi hayata geçirirken sadece ilçe halkımız yararına değil, uzun vadeli ve daha geniş düşünerek ilimize, bölgemize nasıl fayda sağlayabiliriz sorusuna yanıtlar bularak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Akdeniz Belediyeler Birliği’ne de belediye meclisimizin kararıyla üye olarak, birliğe üye 58 belediyeden biri olduk. Birliğe üye belediyelerle, bölge belediyeciliğine katkı sunmak, üye belediyelerin ulusal ve uluslararası platformlarda temsil edilmesi, birden fazla belediyenin ortak oluşturacağı projelerle bölgemize katkı sunmak, ülkemizin AB üyeliği sürecine belediyelerimizin uyumu kapsamında ortak çalışmalar yürütülmesi noktasında faydalı işler yapacağız. Amacımız, Pamukkale’mizi her platformda en iyi şekilde temsil etmek. Bu noktada Akdeniz Belediyeler Birliği’ne Pamukkale Belediyesi olarak üyeliğimiz önemlidir” dedi. Ziyaret sonunda, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, birbirlerine günün anısına hediyeler takdim ettiler.