Zeka oyunlarında çifte şampiyonluk
Zeka oyunlarında çifte şampiyonluk
İçeriği Görüntüle

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bulunan Nezihe-Derya Baltalı Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), Sinpaş Aquamall AVM’de düzenlenen Müzik ve Resim Şenliği ile öğrencilerinizin yıl boyunca hazırladığı eserleri ve performansları izleyicilerle buluşturdu. Açılışa protokol üyeleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Grv J U Wk X Y A Eu Mn

ÖĞRENCİLERİN YETENEKLERİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Şenlik kapsamında, BİLSEM öğrencilerinin yıl boyunca hazırladığı resim eserleri sergilendi ve müzik dinletileri sahnelendi. Öğrencilerin performansları, katılımcılardan büyük beğeni topladı. Etkinlik, öğrencilerin sanatsal ve müzikal yeteneklerini ortaya koyarak onların özgüvenlerini pekiştirmelerine olanak sağladı.

Grv J U W V X Q A Aot Cx

PROTOKOLDEN TAM DESTEK

Etkinliğin açılışına Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, okulun hayırsever destekçisi Derya Baltalı ve çok sayıda protokol üyesi katıldı. Açılış töreni, öğrencilerin sergilediği müzik dinletileriyle renklendi. Katılımcılar, sergilenen resim eserlerini inceleyerek öğrencilerin yaratıcılıklarını yakından görme fırsatı buldu.

Grv J U W W Xo A A Pt R

BİLSEM’İN ULUSAL BAŞARILARI

Açılışta konuşan İş İnsanı Derya Baltalı, okulun başarılarına dikkat çekti. “Türkiye genelinde 393 BİLSEM arasında okulumuz 10. sırada yer alıyor ve Denizli’de birinci konumda. 2003 yılında gökyüzüne en yüksek roketi fırlatma yarışmasında birincilik kazandık ve Sayın Cumhurbaşkanımızın elinden plaket aldık” dedi. Baltalı, 2020 yılında elde edilen başarılar ve Dünya Kore Birliği’nde Türkiye’yi temsil etme gibi önemli achievementslardan bahsederek, “Bu tür okullarda öğrenciler küçük yaşlarda keşfediliyor ve topluma kazandırılıyor. Okulumuza desteğimiz devam edecek” diye ekledi.