Pamukkale Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı için ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği sağlıyor. İlçe genelinde eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmeyi hedefleyen bu destek, öğrencilerin eğitim masraflarına katkı sunmayı amaçlıyor.
2.500 Öğrenciye Destek
Pamukkale Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan toplantısında, ilçe sınırlarında ikamet eden 2.500 ortaokul ve lise öğrencisine eğitim desteği sağlanmasına karar verildi. Ekonomik koşullar göz önünde bulundurularak geçen yıl 700 TL olan aylık destek miktarı bu yıl 1.000 TL’ye yükseltildi.
Başvurular 3 Ekim’de Sona Eriyor
Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, eğitim desteğinden faydalanmak isteyen öğrencilerin başvurularını en geç 3 Ekim 2025 Cuma günü saat 23.59’a kadar tamamlamaları gerektiği belirtildi. Başvurular, belediyenin resmi internet sitesi www.pamukkale.bel.tr üzerinden online olarak yapılacak. Adayların gerekli belgeleri eksiksiz şekilde sisteme yüklemeleri önem taşıyor.
Sonuçlar Nasıl Duyurulacak?
Başvuru değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından sonuçlar, Pamukkale Belediyesi’nin resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından ilan edilecek.