Başlangıç olarak Türk Dili ve Lehçeleri, Osmanlı Türkçesi, İngiliz Dili, Güzel ve Doğru Konuşma, Batı Edebiyatı, Felsefe ve Sosyoloji gibi alanlarda, 8 ya da 16 saatlik olarak planlanan atölyeler, tamamı PAÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nin akademik personelinden oluşan bir eğitmen grubu tarafından yürütülecek.

Yüz yüze ya da çevrimiçi olarak planlanan atölyelerle amaçlanan, sosyal bilimlerin farklı alanlarına ilgi duyan herkese, doğru bilgiyi, en yetkin araştırmacılar vasıtasıyla ilk elden ulaştırmaktır. Bu sayede İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, sosyal bilimler, dil ve edebiyat alanlarında sahip olduğu deneyimi meraklısı ile paylaşmayı hedeflemektedir.

1-136

Bu doğrultuda, ilk aşamada açılması planlanan atölyeler şunlardır: Osmanlı Türkçesi (Temel Seviye), Osmanlı Türkçesi (İleri Seviye), İş İngilizcesi 1, Sanat Eserlerine Felsefe ile Bakmak, Karşılaştırmalı Dünya Mitolojileri 1, Tolkien’ın Orta-Dünya Okumaları, Sosyal Bilimlerde Saha Araştırmaları, Siyaset ve Toplum Araştırmaları, Yaşam Döngüsü Bağlamında Aile İçi İlişkileri Anlamak, Medya Okuryazarlığı ve Siber Zorbalıkla Mücadele, Köktürk Yazı Sistemi ve Köktürkçeye Giriş, Etkili ve Güzel Konuşma, Çocuklar İçin Felsefe Uygulayıcı Eğitimi, İleri Düzey Türkçe.

Atölyelere düzenli katılım gösterenlere Katılım Sertifikası verilecek olup, ilerleyen süreçlerde ilgi ve talep doğrultusunda, başlangıç seviyesi atölyelerinin ileri seviyelerinin de açılması mümkün olacak.

Savcı Özbek’ten Lise Öğrencilerine Başarı Tavsiyeleri Savcı Özbek’ten Lise Öğrencilerine Başarı Tavsiyeleri

Pamukkale Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Akademi Atölyeleri ile ilgili detaylı içerik ve açıklamalar, atölye yürütücülerinin özgeçmişleri, kayıt ve atölye takvimleri gibi tüm bilgilere https://www.pau.edu.tr/itbfakademiatolyeleri/tr adresinden ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi almak isteyenler için iletişim adresleri de aynı sayfada yer almaktadır.