Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, özel gereksinimli çocuklarla bir araya gelerek sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi. Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde yaşayan özel çocuklar, polis memurları eşliğinde lunaparkta keyifli bir gün geçirdi. Aileleriyle birlikte çeşitli etkinliklere katılan çocuklar, lunaparkın tadını çıkarırken polis memurları da onların mutluluğuna eşlik etti.
Lunaparkta düzenlenen etkinlikte özel gereksinimli çocuklar, oyuncaklara binerek doyasıya eğlendi. Polis memurları, çocuklarla birlikte oyuncaklara bindi, fotoğraf çektirdi ve onların heyecanına ortak oldu. Çocukların yüzlerindeki gülümseme, etkinliğin en dikkat çekici anlarından biri oldu. Aileler de çocuklarının mutluluğunu paylaşarak polis ekiplerine teşekkür etti.
POLİSİN TOPLUMSAL DAYANIŞMA VURGUSU
Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, etkinliğin toplumsal dayanışma açısından önemine dikkat çekti. “Denizli İl Emniyet Müdürlüğü olarak özel gereksinimli çocuklarımızla lunaparkta unutulmaz bir gün geçirdik. Gönüllerince eğlendiler, bizler de onların neşesine ortak olduk. Bir tebessümün dünyaları değiştirdiğine bir kez daha tanık olduk,” dedi. Sağdıç, her çocuğun mutlu ve güvenli bir yaşam sürmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.
UNUTULMAZ BİR GÜN
Etkinlik, özel çocukların ve ailelerinin katılımıyla renkli anlara sahne oldu. Polis memurlarının çocuklarla kurduğu sıcak iletişim, etkinliğin samimi bir atmosferde geçmesini sağladı. “Onların yüzlerindeki tebessüme ortak olmak, bizler için en büyük mutluluktu,” diyen Sağdıç, bu tür projelerin devam edeceğini vurguladı. Çocuklar, lunaparktan mutlu anılarla ayrıldı.