AK Parti Sarayköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş’ın seçim çalışması Duacılı Mahallesi’nden devam etti. Duacılı Mahallesi’ne giden Özbaş’ın seçim otobüsüne yüzlerce Sarayköylü araçlarıyla eşlik etti.

Vatandaşların “Sarayköy seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla miting alanına giren Başkan Özbaş’ı yüzlerce Sarayköylü dinledi. Her mahalle toplantısını miting havasında geçiren Başkan Özbaş, yeni dönem ile tarıma büyük destek vereceklerini söyledi.

Sarayköy’de yeni destanlar yazmak için tekrar yola çıktıklarını ifade eden Başkan Özbaş, “Sarayköy Türkiye ekonomisine tarımda, sanayide, jeotermal kaynaklarda en çok katma değer sağlayan bir ilçe. 5 yıl önceye kadar Sarayköy’ün bu zenginliklerini kim fark ediyordu. Bizler 5 yıl önce bu onurlu göreve geldiğimizde Sarayköyümüze, hükümetimizin, büyükşehirimizin ve ilçe belediyemizin imkânlarıyla büyük işler yapmaya çalıştık ve Türkiye’de dikkat çektik. Yapacak daha çok işimiz var. ‘Bu şehir yapacaksa en iyisini yapacak; çıkacaksa en yukarıya çıkacak’ diye söz vermiştik. 365 gün boyunca hep bu şekilde çalıştık. 5 yıl boyunca Sarayköy hak ettiğini alan bir ilçe oldu. Şimdi sıra gelecek dönemde Sarayköy’ün siyasette, ekonomide, sanayide, tarımda lider bir şehir olması için yeniden inşa etmekte” dedi.

TARIMA DESTEK SAĞLAYACAK BİR HAMLE DUACILI’YA İNŞA EDİLECEK
Sarayköy’ün tarım ekonomisinde şaha kalkacağını söyleyen Başkan Özbaş, “ Sarayköy tarımında çiftçilerimize tam destek sağlayacağız. Hatta Duacılı Mahallemize Tarımsal Ekonomik Faaliyetler Merkezi yapacağız. Ürettiğimiz ürünler vakti zamanı geldiğinde buraya yapacağımız lisanslı depolarla pazarlanacak ve malımız çok daha iyi paralarla ekonomimize canlılık getirecek. Ev ekonomimizi, tarımsal gelirlerimizi arttıracak çabalarımız olacak” diyerek Duacılı’daki vatandaşlara müjde verdi.

Büyükşehir Belediyesiyle el ele vererek tarıma önemli katkılar sağlayacak projelere imza atacaklarını ifade eden Başkan Özbaş, “Büyükşehir belediyemizin Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı ile beraber çok önemli projelerimiz var. İlk 5 yılımız Sarayköyümüz ve 32 Mahallemizin ayağa kalkması, yürümesi ve koşturması ile ilgili şehrin altyapı problemlerinin çözüldüğü bir dönemdi. İnşallah önümüzdeki 5 yılda Büyükşehirimizle beraber tarım ekonomimiz resmen şaha kalkacak” diye konuştu.

 Miting sonunda ilçe merkezine dönen Başkan Özbaş’ın seçim otobüsünü gören vatandaşlar balkonlara ve evlerinin önüne çıkarak el salladı, Başkan Özbaş’ın yanında olduklarının mesajını verdi.