AK Parti Sarayköy Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, seçim çalışmalarına vatandaşın büyük destekleri ile devam ediyor. Mahalle toplantılarına başlayan Başkan Özbaş, Cumhuriyet ve Trafo Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Miting alanlarına araç ile değil yürüyerek giden Başkan Özbaş’a yüzlerce vatandaş eşlik etti, araçlar konvoy halini aldı. “Ahmet Başkan” sloganlarının atıldığı yürüyüşte balkonlara ve pencerelere çıkan vatandaşlar Başkan Özbaş’a alkışlarla eşlik etti. Mahalle toplantısı yapılacak yere ulaşan Başkan Özbaş’ı hem Cumhuriyet Mahallesi’nde hem de Trafo Mahallesi’nde kabalık bir grup karşıladı. Gövde gösterisine dönüşen mahalle toplantılarını yüzlerce kişi ile gerçekleştiren Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş’ı 7’den 70’e herkes kucak açtı, sevgi gösterisiyle karşıladı.

“Yapacaksak en iyisini yapacağız, çıkacaksak en yukarıya çıkacağız” anlayışıyla Sarayköy’e hizmet verdiklerini belirten Başkan Özbaş, “ 5 yıl içinde Sarayköy çok değişti. Parmakla gösterilen bir ilçe haline geldi. Özlemlerimizle buluştuk. Hayallerimizi gerçekleştirdik. Hizmetlerimizi hep birlikte yerine getirdik. Çünkü 2014 yılında sizler bizi hizmetkar seçtiniz ve sizlerin seçimi ile Sarayköy, en güzel hizmetlerle buluştu. Yeni dönemde de ilçemizi güzelliklerle değiştirecek projelerimiz olacak. Bizler 2014 yılında sizlere hayallerimiz ile gelmiştik. Şimdi ise karnemiz ile geldik. 2014 yılından bu zamana kadar yaptığımız hizmetlerimizi sizler gördünüz. Sözlerimizi tek tek yerine getirdik. 2019 yılında da sizlere sunduğumuz projeler 5 yıllık hizmetimizde hayata geçirdiğimiz projelerimizin teminatı olsun. Bizler yapılmayacak işlerin değil, yapılacak işlerin ve hayallerimizin ardındayız. O yüzden 2014 yılında Sarayköy kazandı. 2019’da da sizlerin tercihi ile Sarayköy kazanacak” dedi.

Başkan Özbaş’ı MHP İl Başkanı Cafer Birtürk’te yalnız bırakmadı. Sarayköy’de Başkan Özbaş’ın tekrar Başkan olacağını gördüklerini belirten Birtürk, “ Biz MHP ve AK Parti olarak farklı kuruluşlarız. Ancak Türkiye’nin menfaati dendiği zaman birlikte olunabildiğini bizler gösterdik. İçimizdeki birlikteliği kimse bu saatten sonra ayıramaz. Milliyetçi Hareket Partisi mensuplarımız tüm Denizlimizde 19 ilçede ve büyükşehirde kenetlenmiş durumda. Başarılı olacağız. Ben 3 yıllık il başkanıyım, belki en çok ziyaret edip, konuştuğum, dertleştiğim belediye başkanıdır, Ahmet Başkan. Onun bende yeri ayrıdır. O’nun yaptığı hizmetler ortada. Sarayköy’de büyük bir oyla seçim alacağımıza yürekten inanıyorum” diye konuştu.