Denizli CHP İl Örgütünün Merkezefendi İlçe Danışma Kurulunda Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiği iddiasıyla tutuklanan ve 14 gün tutuklu kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, il binasında partililerle kucaklaştı.

Kendilerinin her şeyi söylemeyi hak görenlerin, eleştirilere tahammül edemediği bir dönemde bulunduklarını belirten CHP İl Başkanı Çavuşoğlu, “Kardeşimiz bizden biraz ayrı kaldı ama her zaman yüreklerimiz beraberdi. Aramızda bir kan bağı olmasa da her zaman can bağımız var. Bundan sonra iktidar mücadelemiz omuz omuza devam edecek. Tüm partililerimize buraya gelerek gösterdikleri katkıdan dolayı teşekkür ediyorum.  Kardeşimiz Tugay’a da ‘Aramıza hoş geldin’ diyorum. Biz bu dava için her şeyi ödemeye hazırız. Hak, hukuk, adalet şiarı içinde haksız tutuklamaların olmadığı bir Türkiye hayal ediyoruz” dedi.

“ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu ise yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi, “Tam 14 gündür aranızdan ayrı kaldım. Bu süre zarfında Cumhuriyet Halk Partisine olan inancım, aidiyet duygum değişmedi. İl Başkanımızın da söylediği gibi aile kavramının sadece kan bağına bağlı olmadığını, can bağına bağlı olduğunu öğrendim. Süreçte beni asla yalnız bırakmadığınızın farkındaydım. Bu bana her zaman bir direnç kaynağı oldu. ‘Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir’ diyen Ulu Önder Atatürk ne güzel söylemiş. Bizimde özgürlük ve bağımsızlığa olan inancımız en büyük hayat felsefemizdir.  Bu ülkenin büyük bir dirence, büyük bir kalkışa ihtiyacı var. Mücadelemiz her zaman devam edecek. Bu ülkede siyaset yapmaya çalışan bir gencin ne kadar zor durumda bırakıldığını gördüm, yaşadım. Partimin her kademesinden aldığım güç ve destekle, azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz Türkiye Cumhuriyetinde büyük ve güçlü bir aileyiz.”