Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Bingöl’de şehit yakınına küfür eden İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’a sert çıktı ve tüm şehit ve gazi yakınlarından özür dilemeye çağırdı.

Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör,  Bingöl’de bir şehit yakınına küfür eden İyi Parti milletvekili Lütfü Türkkan’ı tüm şehit ve gazi yakınlarından özür dilemeye çağırdı.

“DERHAL ÖZÜR DİLEMELİDİR”

Şehit yakınına yapılan küftü aziz şehitlerin hatırını ayaklar altına almak olarak niteleyen İl Başkanı Yücel Güngör, tepkisini sosyal medyadan gösterdi ve şu sözleri söyledi; “Bir muhalefet milletvekilinin bir şehit ailesine küfretmesini şiddetle kınıyorum. Yazıklar olsun. Normal bir insan bu sözleri asla söyleyemez. Bu asla affedilmeyecek bir davranış biçimidir. Aziz şehitlerimizin emanetlerine hürmetsizlik edenler aslında Aziz Milletimize ve tüm değerlerimize saygısızlık etmiş oluyorlar. Bu saygısızlığı yapan kişi tüm şehit ailelerimizden ve Aziz Milletimizden derhal özür dilemelidir. Kıymetli Tüm şehit ailelerimizin yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz...”