AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Buldan İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği kahvaltılı toplantıda, AK Partili gençlerle bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Buldan İlçe Başkanı Hasan Coşan ile Kadın ve Gençlik Kolları ilçe başkanları da katıldı. Genel seçimlere gençlerin damga vuracağını söyleyen Şahin Tin, partili gençlerden sahada iyi çalışmalarını, genç seçmene AK Parti’nin 16 yıllık hizmetlerini iyi anlatmalarını istedi.

“GENÇLERİMİZE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR”

Şahin Tin, “AK Parti 2002 yılından bu yana 16 yıldır, ülkemize hizmet ediyor. Bu seçimlerde sandık başına ilk kez gidecek olan genç seçmenlerimiz, AK Parti öncesindeki iktidarları, siyasetin durumunu hatırlayamazlar. Onlara koalisyon hükümetlerinin çekişmelerinin, Türkiye’ye kaybettirdiklerini anlatın. Türkiye üzerinde ameliyat yapan dış güçlerin, gazete manşetleriyle, bildirilerle nasıl hükümetler devirdiklerini, nasıl at oynattıklarını anlatın. Memleketin nasıl acınacak hale getirildiğini, memurlarına maaş ödeyemeyecek duruma sokulduğunu, nasıl 50 sente muhtaç bırakıldığını iyi anlatın. Çünkü onlar AK Parti iktidarını biliyorlar, fakat bizden öncekilerin memleketi ne hale getirdiklerini bilmiyorlar. Bu yüzden siz genç dava arkadaşlarımıza bu seçimlerde büyük görev düşüyor” diye ifade etti.

“HER GÜN EN AZ 10 GENÇLE GÖRÜŞÜN”

AK Partili gençlerden her gün en az 10 gençle, birebir görüşmelerini isteyen Şahin Tin, “Siyaset nakış işler gibi, ilmek ilmek halı dokur gibi sahada yapılmalı. İnsanlarla temas etmelisiniz. Onlara davamızı anlatmalısınız. AK Parti’ye oy vermeye ikna etmeli, hatta bu kutlu davada yol arkadaşınız olmalarını sağlamalısınız. Bu yüzden her biriniz, her gün en az 10 gencimiz ile görüşmeli, AK Parti’yi anlatmalısınız. Sahayı, tek derdi AK Parti’yi yıkmak olan, hizmet anlamında hiçbir vizyonu olmayanlara bırakmamalısınız. Ben her birinizin bu seçimleri bir dava bilinciyle sahiplenerek çalışacağınıza ve AK Parti’nin şanlı geçmişini bir zaferle daha taçlandıracağınıza inanıyorum” diye konuştu.