Merkezefendi Kültür Merkezi’nde yapılan ilçe danışma kurulunun açılışını Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker yaptı. 31 Mart Seçimleri’ne dair değerlendirmede bulunan Varlıker, 2024’te yapılacak yerel seçimlerde büyükşehir belediyesinin de CHP’li olacağını söyledi. Varlıker, “Seçimi kazanmak için doğru aday, doğru yönetim ve ddoğru ekibe dayalı üçlü sacayağı olmalıydı ve biz bunu başardık. Şeniz Doğan başkanımızın hem güler yüzü hem samimiyeti hem de gününü doğru planlaması onu doğru aday yapıyordu. Doğru ekip onu bir adım öne çıkardı. Bu durum da Şeniz Doğan’ın ön seçimden birinci çıkmasını sağladı. Seçim sürecindeki beden dili, samimiyeti, sıcaklığı da seçmenlerde kısa zamanda karşılığını buldu.” ifadelerini kullandı.

2024’TE BÜYÜKŞEHİR CHP’NİN OLACAK

Seçim sürecinde en kalabalık seçmenin bulunduğu Karaman, Akkonak ve Muratdede Mahallelerinde kapı kapı dolaştıklarını belirten Tolga Varlıker, 2024’te yapılacak yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkanlığını almak istediklerini söyledi. Varlıker, “En kalabalık mahallelerimiz Akkonak, Muratdede ve Karaman Mahalleleri kapı kapı dolaşıldı. Diğer 16 mahallede keza öyle. Seçim kazanıldı ama bu yetmez. Önce Merkezefendi’yi CHP’nin kalesi yapacağız sonra da 2024 seçimlerinde büyükşehir belediyesini alacağız.” dedi.

“HAKKIMDAKİ ELEŞTİRİLERDEN ÜZÜNTÜ DUYDUM”

İlçe Danışma Kurulu toplantısında konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da konuşmasına 31 Mart Seçimleri sürecinde desteğini esirgemeyen ekip arkadaşlarına teşekkür ederek başladı. Seçim sürecinde partili kimliğinin ve liyakatinin sorgulandığına da dikkat çeken Doğan’ın konuşmasında “Benim CHP’liliğimi kimse sorgulayamaz.” İfadesi dikkat çekti. Doğan, “Bu süreçte bana, partililiğime, aileme karşı gelen haksız eleştirilerden üzüntü duyuyorum. Yakın bir zamanda projelerimize start vereceğiz. Benim CHP’liliğimi kimse sorgulayamaz.” dedi. Doğan’ın konuşması ayakta alkışlandı.

CHP Merkezefendi İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’na Milletvekili Teoman Sancar, İl Başkanı Mahir Akbaba, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve partililer katıldı.