Sarayköy’de üreticilik ve çiftçilik faaliyetleri yürüten Ziraat Mühendisi Mehmet Efe, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi İlyas Haytan Toplantı Salonunda CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı olduğunu düzenlediği toplantıyla duyurdu. 

Zolan’dan Rekor, 1 Gün, 6 İlçe, 550 Km. Zolan’dan Rekor, 1 Gün, 6 İlçe, 550 Km.

Ziraat Mühendisi Mehmet Efe, sanayi kentini yanı sıra önemli bir tarım kenti olan Denizli’de üreticinin, çiftçinin sesi olmak, sorun ve sıkıntılara çözüm üretmek için CHP’den Denizli Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Denizli’nin çok ciddi bir tarımsal üretim potansiyeli taşıdığını aktaran Efe, var olan sıkıntıları çözmek, üretimde daha iyi noktalara ulaşmak için ciddi bir hazırlık yaptığını belirterek, şunları söyledi, “Bugün burada bu topraklarda doğmuş büyümüş ve bu topraklardan karnını doyurmuş bir pamuk çiftçisi, bir ziraat mühendisi olarak karşınızdayım.Bizler, tüm Türkiye’yi doyuracak ve ihracat yapacak bilgi, tecrübe ve çalışma azmine sahibiz. Ancak uygulanan yanlış politikalar nedeniyle para kazanamıyor ve sesimizi duyuramıyoruz. Biz CHP olarak sorun çözmek için buradayız Denizli’ye birçok proje kazandıracağız. Birçok ilke imza atacağız. ‘Millet kazansın, Denizli kazansın, Türkiye kazansın’ diye çalışacağız. Genel Başkanımızın söylediği gibi: Hak, hukuk, adalet için var gücümüzle savaşacağız. Ben bir çiftçiyim. Bir çiftçi çocuğuyum. Atatürk’ün dediği gibi: ‘Üreten Türk köylüsü bu toprakların efendisidir.’ Ben bu toprakların efendilerinin meclisteki sesi olacağım. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sesimizi daha gür duyurmak için CHP Denizli milletvekilliği aday adayıyım. Aydınlık yarınlar çok yakında… Üreten Denizli, Üreten Millet, Kazanan Türkiye olacak.”