Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılan ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın tek aday olarak gösterildiği 6. Olağan Kongresine yoğun bir katılım gerçekleştiren Denizli Teşkilatı’nın çoşkusu salona sığmadı.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Kongre öncesi yaptığı basın toplantısında AK Parti 6. Olağan Kongresi'ne 40 otobüs ile kaldıracaklarını belirtmişti. Katılımın yoğun olması sebebiyle otobüs sayısı’nın 45’e çıktığını belirten Başkan Filiz; Kendi araç ve imkanlarıyla gidenler hariç tam 45 otobüsle Denizli Teşkilatı olarak Ankara’ya adeta çıkartma yaptık” dedi.

Başkan Filiz yaptığı açıklama da devamla şu ifadelere yer verdi:

“ Denizli İl başkanlığı, ilçe başkanlıkları, Ana kademe, Kadın Kolları, gençlik kolları olmak üzere 2000 kişi’nin üzerinde bir sayı ile kongre için yola çıkan partililerimiz, sabahın erken saatlerinde Ankara Arena'da yerini aldı. AK Parti Denizli Teşkilatı’nın Arena'da attığı sloganlar ile kongre salonunu coşturdu ve Denizli farkını gösterdi. Kongre salonunda büyük katılım gerçekleştiren Denizlili kardeşlerimi uzun süre salonda bulunan ekranlarda yer verildi. Bu yoğun katılım ve salondaki çoşkularından dolayı hepsine tek tek teşekkür ediyorum.

Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da konuşmasında sık sık vurguladığı gibi “ Bizler tek milletiz, tek bayrağız, tek vatanız, tek devletiz. Hedefimiz bir” Bugün burada kongremiz de bizi bölmek, parçalamak isteyenlere ve Tüm Dünya’ya en güzel cevabı verdik. Yenilenerek, yeni sistemle ilk defa kongremizi yaparak dünyaya farklı bir mesaj verdik. Milletimiz bugüne kadar hiçbir yerde eğilmedi. Bizler sadece ve sadece Allah’ın huzurunda rükuda ve secdede eğildik. Tüm Dünya’ya Büyük Kongremiz’den verilen bu mesaj umarım gerekli yerlere ulaşmıştır.

AK Parti'yi milletimiz kurmuştur. Bunun için AK Parti'ye tüm gücümüzle sahip çıkmalıyız. Her bir AK Partilinin de bu şuurla partisine ve davasına sahip çıktığına ve çıkacağına inanıyorum. Bu kongre aynı zamanda önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerinde adeta bir startıdır. Allah’ın izniyle bundan da alnımızın akıyla çıkıp milletimizle beraber baş koyduğumuz bu kutlu dava da güzel günlere yol alacağız. Milletimizle birlikte karşımıza çıkan onca sıkıntıya, önümüze konan onca engele, kurulan onca sinsi tuzağa, yapılan onca saldırıya karşı elif gibi dimdik duran liderimizin yanında; Kardeşlerimizin ve dostlarımızın duasıyla, desteğiyle her türlü zorluğun üstesinden geldik ve gelmeyede devam edeceğiz inşallah.

Bizler hedeflerimize doğru yürüyen bir milletiz. Tıp kı kongre sloganımız gibi “ Millet bir, hedef bir ”