CHP İl Binasında basın toplantısı düzenleyen Sedat Demirci, CHP Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Toplantıya CHP İl Başkanı Mahir Akbaba,  CHP Milletvekilleri Kazım Arslan, Teoman Sancar, CHP Merkefeefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ve çok sayıda partili katıldı.

Bir önceki dönem de dönem CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı görevini yapan Sedat Demirci, iddialı konuştu ve yerel seçimlerde CHP’nin Merkezefendi Belediyesi’nin burçlarına bayrağını çekeceğini söyledi. Mevcut belediye yönetiminin hayata geçirdiği projelerinin hiçbirinin insan odaklı olmadığını iddia eden Demirci, CHP döneminde insan odaklı projelerle Merkezefendi’nin yaşanılır, mutlu bir ilçeye bürüneceğini ileri sürdü.

“TÜM KAPILARI AÇACAĞIZ”

Adaylık onurunun kendine verilmesi ve halkın teveccühü ile seçilmesi durumunda nasıl bir yönetim sergileyeceğini aktaran Demirci, konuyla ilgili şunları söyledi, “Merkezefendi’yi seviyoruz. Denizli’nin aşığıyız. Yerel yönetimde CHP iktidarıyla ilimiz, ilçelerimiz huzurlu ve mutluluk odaklı bir döneme kapılarını aralayacak. Adaylık onurunun şahsıma verilmesi ve halkın teveccühü ile seçilmem durumunda şunu açık olarak vurgulamak istiyorum ki, ilçemizi halkımızla birlikte yöneteceğiz. Dertlere derman olmaya geliyoruz. Çünkü halktan birisiyim, yıllardır esnaflık yapıyorum ve Merkezefendi’nin ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Merkezefendi Belediyesi’nde katılımcı, toplumcu, sosyal belediyecilik anlayışını hep birlikte inşa edip yaşatacağız. İlçemizle ilgili karaları katılımcı belediyecilik anlayışıyla halkımızla birlikte alacağız. ‘Ben yaptım oldu’ mantığını bir daha dirilmemek  üzere mezara gömeceğiz. Merkezefendi Belediyesi hepimizin belediyesi olacak. Halkımıza tüm kapılar açık olacak. Belediye de kapalı kapı kalmayacak.  Seçimlerin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”