Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan 1.Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnaflar yoğun destek verdikleri Doğan’a belirterek, “İnşallah ilçemizin makûs tarihi sizinle birlikte değişecek. Değişen ve dönüşen bir ilçede biz de esnaflar olarak rahat bir nefes almak istiyoruz” dedi.

Sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen ziyarette Merkezefendi Gençlik Kolları üyeleri de esnaflara simit ikram etti. Denizli Milletvekili Kazım Arslan ve Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker’in de katıldığı esnaf ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Doğan, aktarılanları not aldı. “Birçok arkadaşımız işletmesini kapatma aşamasında”  diyerek dert yanan ilçe esnafı ilçe esnafı, “Sizleri zaten tanıyor ve güveniyoruz. Bizlerin yerel yönetimler anlamındaki tüm sorunlarımızı kökten çözecek çalışmalar yaparak, nefes almamızı sağlayacağınıza inanıyoruz” diyerek, Doğan ve ekibine olan inançlarını dile getirdi.

“ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ”

Merkezefendi’de hem işveren için, hem de işçiler için rahat nefes aldıracak hamlelere imza atılacağını söyleyen CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, “ Esnaflarımızın yoğun olduğu bölgeleri canlandırmak adına çalışmalarımız sürecek. Esnaflarımıza asla sırt dönmeyeceğiz. Sadece seçim döneminde oy istemeye gelen, sonrasında esnafa dönüp bakmayanlar gibi olmayacağız. Biz her zaman vatandaşlarımızla bir olacak, birlikte hareket ederek, çözüm odaklı çalışmalar yürüteceğiz. Mart’ın sonunda hep birlikte baharı yaşayacağız. 1 Nisan’da 1. Sanayi Sitesi’nde bahar havasını birlikte soluyacağız. Çalışan belediye, kazanan toplum, kazanan esnaf olacak. Biz esnafımızın, vatandaşımızın ve geleceğimizin dertlerine derman olmaya geliyoruz” ifadelerini kullandı.