Başkanların İlk İcraatı Takdir Topladı Başkanların İlk İcraatı Takdir Topladı

Denizli’de medya sektörüne yeni bir soluk getirecek Denizli İzliyor Televizyonu (DİZ TV) yayın hayatına başladı. Dijital platformlar, YouTube ve sosyal mecralarda yayın yapacak DİZ TV,  Denizli halkını, ilkeli ve özgür yayıncılık anlayışıyla bilgilendirecek, haberdar edecek. Denizli’de tecrübeli gazeteciler Tahir Aygün, Serkan Urgancı ve Özkan Tokmak’ın yanı sıra birçok gazetecinin yer alacağı platformda, merak edilen birçok konu gündeme taşınacak. Siyasetten ekonomiye,  sanayiden tarıma her alandan isimler DİZ TV ekranlarında gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.

VATANDAŞLAR SORACAK!

Denizli halkının nabzını da ekrana yansıtacak DİZ TV, konu ve konuklarıyla ilgili olarak mikrofonlarını halka uzatacak. Canlı yayında vatandaş da sorusunu ilgili konuğa yönlendirebilecek. Denizli halkı soru ve taleplerini DİZ TV mikrofonları aracılığıyla ulaştırmış olacak. 

İLK KONUK YÜCEL GÜNGÖR OLDU

DİZ TV stüdyosunun ilk konuğu AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör oldu. Seçim atmosferinin yoğun yaşandığı, ülke gündeminin ilk sıralarına oturduğu bu süreçte gazeteci Tahir Aygün ve Özkan Tokmak’ın sorularını yanıtladı. Özellikle merak edilen ve yanıt arayan sorulara cevap veren Güngör, flaş açıklamalarda bulundu. 
Güngör, Denizli’de AK Parti’nin oy oranı, anketler, milletvekili adaylarının kim olacağı, AK Parti ve MHP’nin Denizli’de milletvekili seçimlerine ortak listeyle katılıp katılmayacağı gibi birçok konuda soruları yanıtladı. 

Programı izlemek için altta yer alan linki tıklayınız!

https://www.youtube.com/watch?v=Rb3rYoIbmyU