Denizli 3. Sanayi esnaflarını ziyaret eden Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi adına AK Parti Merkezefendi 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Ebru Leman Kalkan,  soba başında esnafların dertlerini dinledi. Belediye Meclis Üyesi Adayları Yusuf Görgüç ve Fırat Dağdeviren ile birlikte esnafları gezen Kalkan, Denizli 3. Sanayi esnaflarından AB Tekstile konuk olan Kalkan, AB Tekstil sahibi Tolga Aslanboğa ve çalışanlarına “cumhur ittifakını” anlattı. Çalışanların sorularını da yanıtlayan Kalkan, “Cumhur ittifakı hepimizin ittifakıdır. Bu yolda AK Partiyle birlikte yürümeye karar verdik. Artık AK Parti, MHP diye bir şey yok “cumhur ittifakı” var. Bu seçim ittifakı değil, omuz omuza çalışma ittifakıdır. Yerel yönetimlerde projeleri birlikte inşa edip sizlere daha güzel hizmetler sunmak için var gücümüzle çalışacağız. Biz birbirimize şu sözü verdik; Denizli Büyükşehir Belediyesi ile 19 ilçeyi zillet ittifakına bırakmayacağız. Merkezefendi’yi sizlerinde desteğiyle hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

KALKAN, HER ŞEY MERKEZEFENDİ İÇİN DEDİ

Cumhur ittifakının Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu ile birlikte Merkezefendi için çok daha güzel projelerin hayata geçeceklerini ifade eden Kalkan, “Bugüne kadar Merkezefendi için yapılan hizmetlerle Muhammet Başkanımız hem gönülleri hem de ilçeyi inşa etti. Toplumun her kesimine hitap eden, gönüllere dokunan projeler yaptı. Kadın, genç, yaşlı ve engelli tüm vatandaşlara yönelik projeleri hayata geçirdi. Bundan sonraki süreçte el ele verilip “cumhur ittifakı” olarak Merkezefendi’ye yapılan yatırımlar daha da güçlenecektir. 31 Mart’ta başkanlık için oy istemiyoruz çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için daha vizyon bir Merkezefendi için desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

“BAŞKANIMIZ İLK GÜNDEN BU YANA GAYRETLE ÇALIŞTI”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun Merkezefendi için hayata geçirdiği projelerin toplum tarafından takdir topladığını ifade eden Kalkan, “Ben de kurucu meclis üyesi olmam hasebi ile ilk günden bu güne ne kadar çalıştığına şahidim. Hayata geçirdiği projelerden iki tanesi de ödül aldı. Yeni dönem projelerimiz daha büyük ve herkesin gönlünü alacak projelerdir. Sizler bizlere güvendiniz yetki verdiniz bu dönem daha büyük işlere imza atacağımızdan şüpheniz olmasın. Güveninize layık olmaya devam edeceğiz” dedi.