Mustafa Güleç çiftçi destekleri sayesinde yeniden üretime geçileceğini belirterek, “Tavas ovası ihya edilecek ve Türkiye’nin tahıl ambarı olacaktır. Üretici kooperatifleri kurularak çiftçimizin ürünleri değerlendirilecektir. Ne yazık ki güzelim tarım arazilerine konutlar yapılmaktadır. Bu durma son vereceğiz. Kesinlikle tarım arazilerinde yapılaşmaya izin vermeyeceğiz” dedi.

İlçe merkezi ve mahallelerdeki atık su kanalizasyon sorununu çözeceklerini belirten Güleç soysa-kültürel ve sportif alanda yapacakları çalışmaları şöyle sıraladı: “Öğrenciler için kütüphane kuracağız. İlçemize bir Kültür Sanat Merkezi kuracağız.  Tiyatro ve Eğitici Sinema faaliyetleri düzenleyeceğiz. Gençlik ve Spor Merkezi kurarak gençlerimizin bilinçli spor yapmalarını sağlayacağız”

“GEÇMİŞİMİZE SAYGI GELECEĞİMİZE SAYDIDIR”

Yaşlıların her türlü saygıyı hak ettiğini söyleyen Güleç, modern bir “Yaşlı Bakımevi” kuracaklarını, ayrıca çalışan kadınlar için kreşler ve çocuk yuvaları açacaklarını, Belediye hizmetlerinin engellilere, şehit yakınlarına ve gazilere ücretsiz olacağını belirtti.