AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan, haftalık Denizli ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Özkan son olarak Tavas ilçesi Nikfer Mahalle kıraathanesinde halkla bir araya geldi.

Ziyarette vatandaşlarla sohbet eden Özkan, Ak Parti hükümetince yürütülen çeşitli çalışmalar hakkında bilgiler de verdi. Özkan, “Vatandaşımızla iç içe olmak bizi mutlu ediyor. Halkla ilişkiler bizim için çok önemli. Bu yüzden sürekli ve düzenli olarak esnaf ve mahalle ziyaretlerinde bulunuyor, vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dinliyoruz” diye konuştu.

Milletvekili Özkan halkın verdiği destekle, Türkiye’yi büyütmeye devam edeceklerini belirterek, “Türkiye geliştikçe, güçlendikçe ülkemize karşı maddi ve manevi saldırılar artıyor. Tabiri caizse yedi düvele karşı mücadele veriyoruz. Sizlerden aldığımız destek ve dualarla bu mücadelemizi sürdürüyoruz. Kim ne derse desin, ne yaparsa yapsın bizi yürüdüğümüz yoldan döndüremeyecekler, hedeflerimizden vazgeçiremeyecekler. Çünkü biz önce Allah'a sonra da sizlere, sizlerin verdiği desteğe inanıyoruz, güveniyoruz. Sizlerin desteği olduğu müddetçe ne bizim, ne de bu ülkemizin sırtı yere gelmez. Biz dış mihrakların oyunlarına, yalanlarına, iki yüzlülüklerine rağmen, yılmadan çalışacak ve bu ülkeyi daha güçlü hale getireceğiz. Hedefimiz 2023 yılında dünyanın ilk 10 büyük ekonomisi arasına bu ülkeyi sokmak. Bunu da başaracağız Allah'ın izniyle” şeklinde konuştu.

Afrin’e yapılan operasyon ile ilgili de konuşan Özkan; “Bizim kimsenin topraklarında asla gözümüz yoktur. Bizim derdimiz sadece ve sadece mazlumlara sahip çıkmaktır. Zulme dur demek için, zalime kudretimizi göstermek için gazaya niyet ettik. Türkiye, milli birlik ve güvenliğini ilgilendiren tüm konularda hem masada hem sahada olmaya ve birliğimize, dirliğimize kast eden tüm mihrakların heveslerini kursağında bırakmaya devam edecektir. Bu vesile ile Bitlis’te şehit olan Çivrilli kardeşimiz Jandarma Astsubay Hilmi Öz’e ve diğer şehitlerimize Allah’tan rahmet, Afrin’de operasyonda olan kahraman ordumuza hayırlı zaferler diliyorum” diye ifade etti.