Ziyaret ettikleri mahallelerde vatandaşlarla buluşan Milletvekili Özkan, mahalle muhtarları ile mahalle sakinlerinden gelen, bölgenin sorunlarıyla ilgili taleplerini yerinde dinledi. Ziyaretlerinde, mahalle sakinleri ile sohbet eden ve sorunlarını dinleyerek, yürüttükleri çalışmalara ilişkin, mahalle sakinlerine bilgiler veren, yöneltilen soruları cevaplandıran Özkan, bu tür mahalle buluşmalarını fırsat buldukça gerçekleştirdiklerini ve sürekli olarak vatandaşların arasında olmaya büyük özen gösterdiklerini anlattı. Ziyaretler esnasında kendilerine iletilen taleplerle ilgili notlar alırken, bölgenin sorunlarına ilişkin bazı taleplerle ilgili olarak ise ilgili kurumların yetkililerini arayarak bilgiler aldı.

Ziyaretleri sırasında, vatandaşa hizmet için çalıştıklarını belirten Özkan, “Her hafta yaptığımız gibi bu hafta da mahallelerimizi ziyaret ettik. Mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik. Her zaman arkamızda olan hemşerilerimize teşekkür edip, dertlerini dinledik. Yapılan hizmetlerin kullanımı konusunda ki memnuniyetlerine kulak verdik. Ben bu hizmetleri yapan Belediye Başkanlarımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum. Yapılan hizmetlerden vatandaşlarımız gayet mutlu durumda. Bu hizmetleri de hep beraber yapmanın gayretleri içerisinde olacağız” diye ifade etti.

Mahalle ziyaretleri sırasında mahalle sakinleri ile Zeytin Dalı operasyonunu da değerlendiren Özkan, “15 Temmuz'da bu millete baş eğdiremediler. Türkiye'yi de bölmeye, parçalamaya hiçbir güç yetmez. Cerablus’a sahip çıktık. El Bab’ a sahip çıktık. Kudüs'e de sahip çıktık. Afrin’ e çıkacağız. Münbiç’e de çıkacağız. Bizim kimsenin topraklarında asla gözümüz yoktur. Bizim derdimiz sadece mazlumların yanında olmaktır. Tüm ülkeler, Türkiye'nin hassasiyetleri dikkate almak zorundadır, çünkü bizim bilgimiz ve rızamız dışında atılacak adımların bizim nezdimizde hiçbir önemi yoktur. Türkiye, milli birlik ve güvenliğini ilgilendiren tüm konularda hem masada hem sahada olmaya ve birliğimize, dirliğimize kast eden tüm mihrakların heveslerini kursağında bırakmaya devam edecektir” diye belirtti.