CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Mimar Sinan Caddesi ve çevresinde bulunan esnafları ziyaret ederek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi. Bölge esnafı, yaşadıkları sorunların çözümü noktasında kendilerini muhatap dahi almayan ilçe belediye yönetiminin tavrından şikayetçi olduklarını belirtti.

“KİMSE KENDİNİ YALNIZ HİSSETMEYECEK”

Esnafın ilgi ile karşıladığı ve destek sözü verdiği Şeniz Doğan “Otopark ve yağışlı dönemlerde oluşan su baskınlarının önlenmesi büyükşehir belediyesinin sorumluluğunda olan hizmetlerdir. Ancak ilçe belediyesi de bu sorunların çözülmesi adına vatandaşın yanında durmalı, vatandaşlarla birlikte hareket etmelidir ki sorunlar daha kolay ve kısa yollardan çözülsün. Kendi sorumluluğumuzda olan hizmetleri sizlere eksiksiz verirken, yetkimiz dışındaki sorunların çözümü noktasında da en büyük destekçiniz olacağız. Bizlerin yönetiminde hiçbir esnafımız kendini yalnız hissetmeyecek ” dedi.

“ESNAFIMIZIN DERDİNE DERMAN OLACAĞIZ”

Bölgede bulunan esnafın seçim sürecinde yüzlerine gülen adayların, sorunlarını dile getirmek istediklerinde ise yüzlerine dahi bakmadıklarından şikayet etmesi üzerine “Hizmete talip olanların öncelikli görevi vatandaşın derdine derman olmaktır. Ancak üzülerek görüyoruz ki özellikle esnafımızı muhatap dahi almayan bir yönetim anlayışı mevcut. Belediye hizmet binasının yanı başında vatandaşlar kendini bu denli yalnız hissediyor, derdini anlatacak yetkili bulamıyorsa, değişim zamanı çoktan gelmiştir. Bu anlayışı 31 Mart günü yıkıp, derman belediyecilik anlayışı ile vatandaşımızın yanı başında olacağız” diyerek vatandaşın her zaman yanında yer alacağının altını çizdi.

“ATATÜRK ORTAK DEĞERİMİZDİR”

Atatürk’ün 4 Şubat 1931 günü Denizli’yi ziyareti dolayısı ile düzenlenen programa katılan Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin ortak değeridir. Kendisinin şehrimizi ziyareti sırasında şehrimiz ile ilgili söyledikleri bizler için yol gösterici olacaktır. Yerel yönetimlere verdiği önemi bildiğimiz Ulu Önderimizin işaret ettiği muhasır medeniyetler seviyesine çıkmak adına yılmadan mücadele edeceğiz. Bu vesile ile Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bu cennet vatanı bizlere armağan eden şehit ve gazilerimizi saygı ile anıyorum” dedi.