CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Süleyman Hecebil CHP Denizli İl Başkanlığı binasında parti üyelerine ve basın mensuplarına yönelik bir toplantı düzenledi. Açılış konuşmasını İl Başkanı Ali Osman Horzum’un yaptığı toplantıda, adaylık başvurusu yapmasının nedenlerini, Denizli için hayallerini ve Milletvekili seçilmesi halinde yapacaklarından ve projelerinden söz etti.

Uzm. Klinik Psikolog Yazar Süleyman Hecebil CHP Milletvekili Aday Adaylığı için başvuru yaptı. Başvurusunun ardından Denizli İl Başkanlığında toplantı düzenleyen Hecebil, aday olmasının nedenlerini partililer ve kamuoyu ile paylaştı.

“GÜNEŞLİ VE GÜZEL GÜNLER BAŞLAYACAK”

 “Artık karanlıkların aydınlığa dönmesi için sayılı günler kaldı. Yeni dönemde, Millet İttifakının 13. Cumhurbaşkanı Adayı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde ülkemiz esenliğe kavuşacak; güneşli ve güzel günler başlayacak” diye başlayan Hecebil, adaylık seçiminde önemli olan noktaları “Defalarca yerel ve genel seçimler yapıldı, adaylar oldu, seçilenler oldu, kaybedenler oldu. Aslında seçimlerde kimin seçildiğinden daha çok nasıl birinin seçildiği çok önemlidir. Adaylık değerlendirmeleri yapılırken, adayın Denizli’ye, partiye ve ülkemize neler katacağına sormamız gerekir. Bir adayın sadece seçilmek için yaptığı siyasetin, uyguladığı taktiklerin ve verdiği vaatlerin Denizli’miz, partimiz, halkımız ve ülkemiz açısından pek bir anlamı yoktur şeklinde vurguladı”  

Uzm. Klinik Psikolog Yazar Süleyman Hecebil CHP Milletvekili Aday Adaylığı için başvuru yaptı. Başvurusunun ardından Denizli İl Başkanlığında toplantı düzenleyen Hecebil, aday olmasının nedenlerini partililer ve kamuoyu ile paylaştı.

"Denizli’de 200 Bin Kişi işsiz kaldı Demişti" Özgür Özel’e Yanıt DSO Ve DTO'dan Geldi "Denizli’de 200 Bin Kişi işsiz kaldı Demişti" Özgür Özel’e Yanıt DSO Ve DTO'dan Geldi

“BEN KENDİ HAYALLERİMİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN ADAY OLMADIM”

“Ben kendi hayallerimi gerçekleştirmek için aday olmadım” diyerek konuşmasını sürdüren Hecebil, “ “Benim Memleketimle ilgili hayallerim var. Uzun yıllardan beri partimiz Denizli’de birinci parti olamadı. 1999 yılından beri Denizli Belediye Başkanlığını maalesef kazanamadık. Bu CHP için kader değildir. 70 yıldan beri belediye başkanlığı kazanamadığımız ilçelerimiz var. Partimize kadınların ve gençlerin ilgisinden memnun muyuz? Partimizin mitinglerinde gençleri mi, yoksa yetişkinleri mi daha fazla görüyoruz? Eğer bir konuda hep benzer sonuçları alıyorsak aynı yöntemleri kullanıyoruz demektir.  Niçin Denizli’miz de bir Aydın gibi CHP’nin hakim olduğu bir il olmasın? Oysa Denizli, girişimci ve yaratıcı zekaya sahip insanları, eşsiz turistik bölgeleri, sanayisi, iş ve ticaret insanları, harika ovalarında yetişen ürün çeşitliliği ile Ege Bölgesinin gözbebeği bir ildir” diye konuştu.