Türkiye Değişim Partisi tarafından Denizli’de üçüncü ilçe kongresi Merkezefendi’de gerçekleştirildi. Tuncay Aykaç, Merkezefendi İlçe Başkanlığına seçildi.

TDP MERKEZEFENDİ İLÇE BAŞKANI TUNCAY AYKAÇ: “HEDEFİMİZ İKTİDAR”

Kongreye katılan ve oy kullanan partililere teşekkür eden Türkiye Değişim Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Tuncay Aykaç, “Denizli’nin en büyük ikinci ilçesi olan ve hatta ülkemizdeki pek çok ilden büyük bir ilçede ilçe başkanlığı görevi yapacağım için büyük bir onur ve heyecan içindeyim. İlçe yöneticilerimizle, Değişim Gençliğimizle, Değişim Kadınlarımızla Merkezefendi’de girilmedik sokak, çalınmadık kapı kalmayana kadar büyük bir özveri ve inançla çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hedefimiz Merkezefendi’de, Denizli’de, Türkiye’de iktidara gelmek. Değişimin ayak sesleri bundan böyle daha güçlü duyulacak” dedi.

Türkiye Değişim Partisi Denizli İl Teşkilatında ilçe kongreleri devam ediyor. Pamukkale ve Çardak İlçe kongrelerinin ardından üçüncü ilçe kongresi Merkezefendi’de gerçekleştirildi. TDP Denizli İktidara Hazırlık Merkezi’nde yapılan kongrede 30 partili oy kullandı. Kongreye tek aday olarak katılan Tuncay Aykaç, Merkezefendi İlçe Başkanlığına seçildi.

Merkezefendi ilçe kongresinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen TDP Denizli İl Başkanı Orçun Sarıhan, “Merkezdeki iki büyük ilçemizde ve Çardak’ta kongrelerimizi tamamladık. İlçe teşkilatımızın kuruluşundan itibaren başkanlık görevini yürüten Tuncay Aykaç kardeşim bugünden itibaren seçilmiş bir ilçe başkanıdır. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’ün ifade ettiği gibi, seçimle göreve gelmek demokrasilerin en kıymetli değerlerinden birisidir. İlçe başkanımızın ve ilçe yöneticilerimizin bu sorumluluğu en iyi şekilde taşıyacağına partimiz için, Denizlimiz için değişime ihtiyaç duyan tüm ülkemiz için layıkıyla çalışacağına inanıyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

TUNCAY AYKAÇ KİMDİR?

1980 Denizli doğumlu Tuncay Aykaç Pamukkale Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Evli ve 2 çocuk babası olan Aykaç, Bilişim Güvenlik ve İnşaat Sektöründe kendi işini yapmaktadır.