Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Ak Parti İl Binası konferans salonunda basın çalışanlarıyla bir araya geldi. 181 gündür yönetimiyle görev başında olduğunu belirten Güngör, “Ak Parti bünyesinde sandık görevlisinden il başkanlığına tüm kademelerde görev yaptım. Şimdi de, onur ve gururla İl başkanlığı görevimi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışıyorum. Çameli’den başlattığımız ilçe ziyaretlerimizde bir bir esnafımıza ve vatandaşımıza temas etme fırsatı bulduk. İlçe ziyaretleri içinde Acıpayam ve Tavasımız kaldı. Yakın zamanda bu iki ilçemizde de vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Vatandaşlarımızın gösterdiği yön ve istikamet bizim için çok önemli bir unsur.  Vatandaşlarımızın gösterdiği o değerli yolda yürüyoruz. Çalışmalarımızı yürütüyoruz. Rotamız, milletimizin çizdiği rotadır. Denizli Ak Parti İl Başkanlığı olarak aktif bir yönetim, aktif bir çalışma süreci geçireceğiz” diye konuştu.

KURAKLIK NEDENİYLE ÇAĞRI YAPTI

Denizli’nin 2020 yılından itibaren kuraklıkla karşı karşıya olduğunu aktaran Güngör, “Denizlimiz maalesef kuraklık felaketiyle karşı karşıya. Yakın zamanda DSİ ile görüştüm. 2020 yılında ülkemizde yağış miktarı yüzde 50 azalmıştı. 2021 yılında maalesef bu durum daha kötüye gitti. Zor bir sezon bizleri bekliyor. Denizlimizde buğday, arpa, yulaf ürünlerimiz başta olmak üzere çiftçimiz, kuraklık nedeniyle rekolte de büyük kayıplar yaşıyor. Bu nedenle suyun buharlaşmasını önlemek amacıyla, suyu yerinde korumak için Denizlimiz de başlattığımız yeraltı baraj yapım çalışmalarınız çok önemli. Bu yatırımlar sürecek. Hükümetimizin sıkıntı içindeki çiftçilere yönelik destekleri de sürüyor, sürecek. Buradan çağrım Denizlimize ve toplumumuza suyu tasarruflu kullanmalarıdır. Su da tasarrufu tüm bireyler için öncelikli olmadır” dedi.

OY ORANINI AÇIKLADI

Basın mensuplarının Ak Parti’nin anketlerde açıklanan oy oranlarıyla ilgili düşüncelerini sorması üzerine Güngör, “Anket şirketleri, ‘Bu Pazar oy kullansanız kime oy verirsiniz?’ sorusunu vatandaşa soruyor. Yani o anlık veya haftalık bir yoklamayı yapıyor. Kovit nedeniyle alınan önlemler, Hükümetimizin toplum sağlığı için aldığı kararlar var. Koronavirüs salgını, işyeri kapanmaları, dışarıya çıkma kısıtlamaları, toplumumuzda ve dünyada psikolojik ve sosyolojik sonuçlar doğurmuştur. Anketlerde böylesi ortamlarda yapılıyor.  Türkiye’de bu süreci en iyi şekilde yürütmüştür. Her kademede destekler vatandaşımıza esnafımıza yapıldı, yapılmaya devam ediyor. Ak Parti 20 yıldır iktidarda bir parti. Bu dönemde hizmet destanları yazıldı. Anketlere bakın! Oranı ne olursa olsun halen Ak Parti 1. parti durumunda. Takip eden partiyle Ak Parti arasında yüzde 50 fark var. En büyük anket,  gerçek olan sandıktır. 2023 Haziran’da gerçekleşecek seçimde halkımızın teveccühünü göreceğiz. Normalleşmeyle Ak Parti’nin oyunun hiçbir şey kaybetmediğini ve yüzde 40’ların üzerinde alacağını göreceğiz” dedi.