Okulların kapanmasına az bir süre kala Yaz Spor Okulları için süreç başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce çocuğun yaz dönemini sporla değerlendirmesi için kayıtlar şehrin farklı noktalarında ki stantlarda devam ediyor.

YÜZME ÖĞRENMEK İSTEYENLER ATATÜRK YÜZME HAVUZUNA..

Yaz döneminin en çok ilgi gören branşı yüzmede kurslar 18 Haziran Salı günü başlıyor. Her yıl binlerce gencin yüzme deneyimi yaşadığı Atatürk Yüzme Havuzunun olimpik standartlara sahip açık havuzunda kurslar, tecrübeli antrenörler tarafından veriliyor.

YAZ BOYUNCA 3 DÖNEM HALİNDE YAPILACAK

Yaz boyunca üç dönem halinde verilecek kurslarda ilk dönemi kapsayan 18 Haziran-12 Temmuz tarihleri kontenjanları dolmak üzere. İkinci dönem 16 Temmuz – 09 Ağustos tarihlerinde, üçüncü ve son dönem kurslar ise 19–29 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Yaz boyunca her hafta sonu 12.00-18.00 saatleri arasında Halk Günü uygulaması ile sıcak havalardan bunalıp serinlemek isteyenler havuzlardan yararlanabilecek.

İL MÜDÜRÜ İBANOĞLU’DAN YAZ OKULLARINA DAVET

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, gençleri yaz spor okullarına katılmaya davet etti. Çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini isteyen İbanoğlu, kurslarda yeni arkadaşlıklar ve beceriler kazanıldığını, çocukların rekabet içinde paylaşmayı öğrendiklerini kaydetti.