Abalı Denizlispor, Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında bugün sahasında Süper Lig için sahaya çıkacak. Denizli Atatürk dev randevu saat 16.30'da başlayacak. Karşılaşmaya 2 gün kala biletler tamamen tükenirlen, yaklaşık 15 bin taraftarın maçı izlemesi bekleniyor. Denizlisporlu taraftarlar, maç sonrası için kutlamalara hazırlıklarını yapmaya başladılar.

Abalı Denizlispor, Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında bugün Süper Lig için sahaya çıkacak. Denizlispor'la Süper Lig sevincini yaşamaya hazırlanan teknik direktör Yücel İldiz, daha önce 2 kez devler arenasına çıkardığı eski takımı Kardemir Karabükspor'a bugün saat 16.30'da başlayacak maçta Süper Lig için rakip olacak.

Abalı Denizlispor ise konuk edeceği, ligden düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor'u yenmesi durumunda 9 yıl sonra Süper Lig'e dönecek. Karşılaşmaya 2 gün kala biletler tamamen tükenirlen, yaklaşık 15 bin taraftarın maçı izlemesi bekleniyor. Denizlisporlu taraftarlar, maç sonrası için kutlamalara hazırlıklarını yapmaya başladılar.

4. KEZ SÜPER LİG EŞİĞİNDE

önce 1982-1983'te Halil Güngördü, 1993-1994'te Ömer Kaner ve 1998-1999'da Ersun Yanal yönetiminde Süper Lig'e çıkan Abalı Denizlispor, 4. kez Süper Lig vizesi için gün sayıyor.

Süper Lig'de 19 sezon geçiren yeşil-siyahlı ekip 2002-2003'te Türkiye'yi UEFA Kupası'nda temsil etti.

YÜCEL İLDİZ 4. KEZ "SÜPER LİG" DİYECEK

2000-2001'de Malatyaspor'u, 2009-2010 ve 2015-2016'da Kardemir Karabükspor'u Süper Lig'e taşıyan Abalı Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, ligden düşmesi kesinleşen ve 2 kez Süper Lig'e taşıdığı Kardemir Karabükspor karşısında galibiyet arayacak.

Kardemir Karabükspor karşısında alınacak galibiyeyle teknik direktörlük kariyerinde 4. kez Süper Lig coşkusu yaşayacak tecrübeli teknik adam daha önce dörder kez takımlarını Süper Lig'e taşıyan Kadri Aytaç ve Yılmaz Vural'ın başarısına ortak olacak.

ŞEHİT AİLELERİYLE PROTOKOLDEN MAÇ İZLEYECEK

Abalı Denizlispor, Süper Lige çıkmak için mücadele edeceği Kardemir Karabükspor maçında şehit anneleri ve eşleri, Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in konuğu olarak maçı protokolden izleyecek. Maç öncesi Başkan Çetin ve protokol üyeleri, şehit annelerinin ve şehit eşlerinin anneler gününü kutlayacak.