Denizlispor’a bir darbede Yukatel’den geldi. Yeşil-siyahlıların Süper Lige çıktığı 2019-2020 sezonu öncesi; isim, forma, logo ve sosyal medya hesapları dahil olmak üzere birçok kalemde sponsor olan ve kulübe yıllık 1 Milyon 100 Bin Euro para aktaran Yukatel; takımın bir alt lige düşmesiyle birlikte sponsorluk sözleşmesini feshetti.

KAYIP 11 MİLYON 776 BİN TL

Süper Lig’den düşmesinin ardından mali sorunlarla boğuşan ve yönetimsel anlamda da büyük boşluk oluşan yeşil-siyahlılarda kaos derinleşmeye başladı. Yeni sezon hazırlıklarına altyapı ağırlıklı bir kadroyla başlayan ve acil transfere ihtiyacı olan Denizlispor’a; Yukatel’den kötü haber geldi. Daha önce 5 yıllık sözleşme imzalandığı kamuoyuna duyurulan sözleşme Yukatel tarafından feshedildi. Bu gelişme sonrası yıllık yeşil-siyahlılar güncel kurdan yapılan hesaplama sonrası yaklaşık 11 Milyon 776 Bin TL’lik bir gelir kaybına uğradı.

HESAPLARDAN LOGO VE İSİM KALDIRILDI

Sözleşmenin feshedilmesinin ardından Denizlispor sosyal medya hesaplarından Yukatel ismini ve logosunu kaldırırken; Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi sitesinde de kulüp ismi Denizlispor olarak güncellendiği dikkatlerden kaçmadı.